ACA GROUP DUURZAAMHEID
15/10/2024

ACA Group lanceert Sustainathon 2025: Samenwerken voor duurzame groei.

ACA Group is verheugd om de lancering van Sustainathon 2025 aan te kondigen, een initiatief dat samenwerking tussen studenten en bedrijven in heel België bevordert om duurzame groei te stimuleren.

We zijn blij om te zien dat ons initatief, Sustainathon 2025, de aandacht getrokken heeft van ZigZagHR! Na het succes van de editie van 2024, waar we samenwerkten met topbedrijven als Duvel Moortgat en Medi-Market, breiden we dit jaar uit naar een nationaal platform. Studenten en bedrijven uit heel België slaan opnieuw de handen in elkaar om innovatieve en duurzame oplossingen te ontwikkelen.

Bij ACA Group zijn we ervan overtuigd dat samenwerking en innovatie de sleutel vormen tot duurzame groei. De Sustainathon biedt bedrijven een unieke kans om met minimale investeringen maximale waarde te ontdekken. Gedurende een onderzoeksperiode van ongeveer 12 weken kunnen bedrijven hun duurzaamheidsopportuniteiten uitgebreid verkennen. Dit proces biedt toegang tot nieuwe inzichten, expertise en ervaring, zonder dat er meteen grote middelen nodig zijn. Zo kunnen bedrijven weloverwogen stappen zetten om hun duurzame groei te versterken.

Nieuw in 2025 is de Sustainathon Discovery, waarbij we organisaties helpen om hun ideeën te concretiseren met behulp van design thinking en prototyping. Een geweldige kans voor bedrijven om samen met studenten hun duurzaamheidsdoelstellingen naar een hoger niveau te tillen!

Benieuwd naar meer details? Lees het volledige artikel op ZigZagHR.

Wil jij ook een duurzame samenwerking aangaan? Ontdek de mogelijkheden!