CLOUD & MANAGED SERVICES
01/08/2024

ACA Group behaalt AWS Advanced Tier Services Partner status!

Trots kondigen we aan dat ACA Group de prestigieuze AWS Advanced Tier Services Partner Status heeft behaald. Deze erkenning is een bewijs van onze toewijding aan excellentie, innovatie en klanttevredenheid op het gebied van cloudservices.

aws advanced tier services

De AWS Advanced Tier Services Partner Status wordt toegekend aan bedrijven die een hoog niveau van technische expertise, succesvolle klantbetrokkenheid en bewezen diensten in het leveren van innovatieve AWS-oplossingen aantonen. Deze prestatie onderstreept onze toewijding om onze klanten de beste services en oplossingen aan te bieden, waarmee we hen helpen het volledige potentieel van Amazon Web Services (AWS) te benutten.

Om deze status te bereiken, hebben we een grondig evaluatieproces doorlopen. Dit omvatte een beoordeling van onze technische capaciteiten, AWS-certificeringen, klantensuccesverhalen en onze algehele prestaties in het leveren van AWS-services. Ons team heeft hard gewerkt om aan deze criteria te voldoen en ze zelfs te overtreffen, waarbij we onze expertise in cloudarchitectuur, implementatie en beheer hebben aangetoond.

Deze erkenning is een belangrijke en mooie mijlpaal voor ons team. Het weerspiegelt onze diepgaande expertise in AWS-technologieën en onze toewijding om uitzonderlijke waarde te leveren aan onze klanten.

Peter Jans, Cloud and Innovation Architect & Business Unit Manager bij ACA Group
Peter Jans - Cloud and Innovation Architect & Business Unit Manager

Meer expertise, betere klantenservice

cloud team at aca group

Met deze nieuwe status krijgen we toegang tot een reeks voordelen die ervoor zorgen om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Deze voordelen omvatten geavanceerde technische training, exclusieve bronnen, nauwere samenwerking met Account Managers van AWS en ACA, en prioritaire toegang tot AWS-ondersteuning. Hierdoor kunnen we voorop blijven lopen in cloudtechnologie en innovatieve oplossingen blijven leveren, zoals:

  • Cloud native platforms met Kubernetes, Service Mesh, Kafka,
  • DevOps, GitOps en SecOps met Terraform als kern
  • Ontwikkelen van Developer Platforms met Platform Engineering in AWS
  • Machine Learning (LLM’s, Chatbots, GenAI) en Digital Twins
  • Data & Data Mesh in AWS
  • FinOps Cost Monitoring voor AWS
  • Security, Observability en SIEM

We willen onze klanten, partners en geweldig team bedanken die belangrijk zijn geweest in het bereiken van deze mooie erkenning. Deze prestatie valideert niet alleen onze inspanningen, maar inspireert ons ook om te streven naar nog grotere hoogten in onze reis om digitale transformatie en zakelijk succes te stimuleren dankzij AWS! 🚀

Voor meer informatie over onze AWS-services en hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen groeien in de cloud: