Hoe wij jou kunnen helpen

De dag van vandaag is Digital Transformation niet gewoon één of ander buzzword

Digitale transformatie trapte iedereens deur in

Het woord digital transformation is bijna een betekenisloos buzzword geworden tijdens de afgelopen 10 jaar. Als we zo'n woord zo dikwijls te pas en te onpas gebruiken, verliest het zijn oorspronkelijke betekenis en focus.

De recente pandemie heeft echter veel ogen doen openen over wat digital transformation nu echt betekent, en wat het potentieel ervan is. Of we het nu wilden of niet: in 2020 trapte digital transformation iedereens (zakelijke) deur in.

Bouw een betere toekomst

Onze end-to-end services draaien helemaal rond bedrijven helpen groeien en ervoor zorgen dat ze hun potentieel en visie kunnen toetsen aan de realiteit van een digitale wereld.

Samen blazen we nieuw leven in je uitdagingen en winnen we aan perspectief en skills wat betreft:

 • het steeds sneller veranderende landschap van interne en externe verwachtingen
 • de volwassenheid van de IT binnen je bedrijf
 • duurzaamheid en veranderingen aan ons milieu
 • de vereisten van een digitale wereld na COVID

Een sterke digitale cultuur in combinatie met de juiste tools, een duidelijke strategie en een gemotiveerde mindset zorgt voor groei, leiderschap en risk management.

Ronny Ruyters, CEO bij ACA Group
Ronny Ruyters - CEO

Waarom faalt 73% van de digitale projecten?

Maar liefst 73% van bedrijven slaagt er niet om enige waarde te halen uit hun digitale projecten en de moeite die ze in hun digital transformation steken. Maar waarom is dat zo? En hoe zorg je ervoor dat jij bij de andere 27% hoort?

 • Onduidelijke visie

  Een duidelijke digitale visie opstellen is van cruciaal belang voor je strategie. Zorg ervoor dat je de échte problemen binnen je business aanpakt.

 • Alignment tussen Tech & Business

  Je team, communicatie, bedrijfsinfrastructuur, architectuur en platformen moeten op dezelfde rechte lijn zitten als je bedrijfsdoelen.

 • Verkeerd gebruik van data

  De juiste data op het juiste moment is een niet te onderschatten strategisch middel op waarde te creëren en je doelen te bereiken.

 • Onveilige software of infrastructuur

  Security is nog nooit zo'n hot topic geweest als nu. Bedrijven hebben de juiste barrières nodig om beschermd te zijn tegen de nieuwste beveiligingsrisico's.

 • Interne agility

  Dankzij de agility van je business en je team kan je bedrijf niet alleen overleven, maar een competitief voordeel behalen door proactief mee met de markt te veranderen.

 • Gebruikmaken van de cloud

  Het gebruik van de cloud is onmisbaar om digitalisatie te versnellen en cloud sprawl tegen te gaan, wat anders zou leiden tot chaos, beveligingsriciso's en hogere kosten.

 • Tech stack

  Een verouderde tech stack zorgt ervoor dat een digitale transformatie moeizaam is qua (tijds)investering.

Waarom kiezen voor A.C.A.?

 • Onze klanten staan altijd centraal

  Wij mikken erop om altijd boven de verwachtingen te presteren terwijl we blijven focussen op duurzame groei en de belangen van de eindgebruikers.

 • Passie voor kwaliteit

  Passie is wat ons team onderscheidt van de anderen. Deze passie vertaalt zich naar onze liefde voor innovatie, het willen bereiken van de hoogst mogelijke kwaliteit en het verschil maken voor onze klanten, onze stakeholders en natuurlijk voor elkaar als team.

 • Flexibel denken en doen

  Onze Agile methodologie laat ons toe om veranderingen doorheen de tijd op te vangen. We werken immers met voorschrijdende inzichten om onze klanten een product te bezorgen dat écht aan hun noden voldoet.

Twijfels over hoe wij precies kunnen helpen?

Laat ons weten voor welke uitdagingen jij staat en we laten je zo snel mogelijk iets weten.

Dorien Jorissen
Dorien Jorissen
Sustainability Expert