Onze partners

In nauwe samenwerking om jou de beste kwaliteit te leveren

Amazon Web Services Partner Network

Als AWS Partner bekleden we de unieke positie om onze klanten te helpen om alle voordelen uit AWS te halen en hun transitie naar de cloud te versnellen.

Atlassian Platinum Partner

Als Atlassian Platinum Solution Partner bestaat ons team uit hoogopgeleide collega's die toegewijd zijn aan de Atlassian tools & practices om jou van meerwaarde te voorzien.

MongoDB

Als de exclusieve MongoDB Community Partner België leveren we de diensten en kennis die onze klanten nodig hebben om het maximale uit MongoDB te halen. Realiseer veilige, schaalbare en goed presterende apps, reduceer risico's, versnel de time-to-market en differentieer uw organisatie.

Microsoft Azure

Sinds 2022 is ACA Group een officiële Microsoft Azure partner. Samen leveren we innovatieve en op maat gemaakte oplossingen om aan de veranderende IT-behoeften van je organisatie te voldoen en het volledige potentieel van de cloud te benutten.

OutSystems

In 2001, OutSystems pionierde de low-code markt met een visie om te transformeren hoe bedrijfssoftware wordt geleverd. Vandaag zijn ze trots om erkend te worden als leider in het moderne applicatieplatform met kantoren over de hele wereld, meer dan 435.000 communityleden, 350 partners en duizenden actieve klanten in 87 landen en 22 sectoren.

Liferay Platinum Partner

Ons statuut als Liferay Platinum Partner laat zien dat we uitgebreide technologische, sector- en oplossingsgerichte kennis hebben wat betreft Liferay. Bovendien licht dit partnerschap uit dat we dezelfde toewijding naar innovatie en klantgerichtheid hanteren als Liferay.

Google Partner

Als Google Partner hebben we toegang tot trainingen, support en hulpbronnen waarmee we onze klanten helpen successen te boeken.

Microsoft Silver Partner

Als Microsoft Silver Partner hebben wij toegang tot exclusieve resources, programma's, tools en connecties om jou te helpen je business verder te laten groeien.

Andere partners