Op zoek naar een stageplaats?

Dat komt goed uit, want wij zijn op zoek naar stagiairs!

Bij ons kan je terecht voor een stage als Java Developer, System Engineer, Atlassian Engineer, Mobile Developer, maar ook een stage in marketing, infrastructuur, ... is mogelijk!

Waarom zou je bij ons een stage willen doen?

ACA is een bloeiend en groeiend bedrijf dat oplossingen realiseert die klanten en medewerkers (dus ook stagiairs!) trots maken. We ontzorgen onze klanten met veilige IT-oplossingen zonder gedoe, die we van A tot Z ontwikkelen, leveren en implementeren.

Daarvoor steunen we op de dingen die wij heel belangrijk vinden, zoals onze mensen, een optimale teamwerking en transparante communicatie, gepaard met een gezonde dosis fun. Bij ons leer je dus niet alleen heel erg veel bij, je kan in tussentijd ook nog eens plezier maken.

 • De juiste tools
  Je krijgt alles om je stage succesvol af te ronden: supersnelle MacBook Pro, fijne kantoren met ruimte voor ontspanning, ergonomische stoelen en standing desks, ...
 • Een persoonlijke ervaring
  We zijn een luisterend oor voor jouw eigen initiatieven, persoonlijke ontwikkeling en voorstellen tot verbetering.
 • Diepe kennis
  Pairing met onze ervaren topcollega’s en diepgaande on-the-job coaching.
 • Waardevolle ervaring als volwaardig teamlid
  Heel veel hands-on ervaring in grote projecten waarbij je echt een deel van het team bent met evenveel verantwoordelijkheid als de rest.
 • Een ruimere horizon
  Een blik achter de schermen waarbij je meedraait op de werkvloer van een innovatief en groeiend IT-bedrijf.

Laat je overtuigen door je medestudenten!

Tijdens mijn stage bij ACA leerde ik heel wat bij over teamwork en enkele essentiële skills voor developers. Meer kan je lezen in de blogpost die ik over mijn stage bij ACA heb geschreven!
Bryan Deferm, student Informatica
Ik vond mijn stage bij ACA echt enorm tof omdat ik als student enorm veel heb bijgeleerd. De sfeer binnen het team en onder andere collega’s is ook dik in orde. Er wordt hard gewerkt maar ook genoeg plezier gemaakt. Als pas afgestudeerde zou ik ACA zeker aanraden als stageplaats: je draait als student echt mee in een project en leert veel bij.
Greg Blockx, student Informatica
Bij het begin van mijn stage werd ik warm verwelkomd en goed begeleid door mijn team en collega’s. Doorheen mijn stage heb ik veel nieuwe technologieën bijgeleerd zoals AWS, Python, Kubernetes, Terraform, … De sfeer binnen het bedrijf is erg aangenaam! Om ons te amuseren en ons hoofd leeg te maken speelden we regelmatig tafelvoetbal, als stagiair had ik weinig ervaring met tafelvoetbal waardoor ik meeste wedstrijden verloor.
Ugur Akkar, student Informatica

Vragen?

Heb je vragen, wil je je stageplaats even bespreken of wil je gewoon eens de sfeer komen opsnuiven? Dan neem je best contact op met Jana. Zij staat voor je klaar!

Eerste hulp bij stageplaatsen

Jana Garcia Gonzalez
Jana Garcia Gonzalez
Recruitment Specialist