ACA
19/09/2024

Volle zaal voor Alexander Frimout’s inzichten in generatieve AI bij VOKA

Naarmate artificiële intelligentie zich blijft ontwikkelen en industrieën transformeert, verlaagt Alexander Frimout drempels door praktische inzichte en expertise te delen over hoe bedrijven deze technologie kunnen benutten. Tijdens een recent uitverkocht evenement verkende Alexander de praktische toepassingen van generatieve AI, ver voorbij de chatbotfunctionaliteiten die de meeste mensen vandaag vooral kennen. 

Op 19 september gaf onze ACA AI-expert Alexander Frimout een boeiende presentatie tijdens het Voka Breakfast Club-evenement in Leuven, dat met 90 deelnemers volledig uitverkocht was. Het onderwerp, Generatieve AI in de praktijk, trok veel belangstelling en weerspiegelde de groeiende interesse, maar ook impact van het potentieel van AI-technologieën in het bedrijfsleven.

Hoewel velen ChatGPT kennen als een chatbot, ging Alexander verder dan dat en liet hij zien hoe generatieve AI bedrijfsprocessen kan transformeren op manieren die veel verder gaan dan alleen klantondersteuning. Aan de hand van praktische voorbeelden toonde hij hoe bedrijven AI al inzetten om workflows te optimaliseren, efficiëntie te verhogen en nieuwe waarde te creëren uit hun bestaande data. Deze voorbeelden illustreerden dat AI, wanneer strategisch toegepast, kan fungeren als een katalysator voor innovatie en productiviteit in verschillende sectoren.

Alexander ging ook in op veelvoorkomende zorgen over AI, zoals gegevensbeveiliging, de complexiteit van implementatie en kosten. Zijn presentatie brak door barrières en liet zien hoe AI kan worden geïntegreerd in de dagelijkse bedrijfsvoering zonder zware financiële of technische lasten, waardoor het toegankelijker wordt voor organisaties van elke omvang. Hij benadrukte dat de echte kracht van AI ligt in het vermogen om zich aan te passen en te evolueren op basis van de specifieke behoeften van een bedrijf, of het nu gaat om het automatiseren van repetitieve taken, het verbeteren van besluitvormingsprocessen of het bieden van meer gepersonaliseerde klantervaringen.

Door de grote vraag naar zijn expertise is Alexander regelmatig te gast op evenementen, waar hij organisaties helpt de voordelen van AI te begrijpen en te omarmen. Van conferenties tot gespecialiseerde workshops, hij is een veelgevraagde spreker die praktische begeleiding biedt over hoe de volledige potentie van AI op een effectieve manier kan worden benut.

Dit uitverkochte evenement benadrukt de toenemende interesse in AI-oplossingen en de rol van ACA Group in het stimuleren van deze discussie. We zijn trots om Alexander aan het roer van deze gesprekken te zien en bedrijven te helpen de toekomst van AI-technologie te verkennen.

Benieuwd naar de impact van AI op uw bedrijf?
Neem contact met ons op om te ontdekken hoe wij uw organisatie kunnen helpen het potentieel van AI te benutten.

Snelle vraag? Stuur ons een whatsapp berichtje