DATA MESH
09/07/2024

Expert Tom De Wolf erkend als Data Mesh Learning MVP

We kondingen met trots aan dat de internationale Data Mesh Learning Community ACA's Data Mesh-expert, Tom De Wolf, heeft erkend als een gewaardeerde bijdrager en thought leader in de Data Mesh-gemeenschap. Deze erkenning toont Tom's ongelooflijke bijdragen en expertise in het Data Mesh-domein en positioneert ACA als een pionier in dit innovatieve veld.

Het Data Mesh Learning Most Valuable Professional (MVP) Program eert individuen die uitzonderlijke expertise en toewijding hebben getoond in het delen van kennis op een onpartijdige, aangename en objectieve manier.

Deze erkenning bewijst het harde werk en de toewijding van de afgelopen jaren. Tom De Wolf is cruciaal geweest bij het oprichten van de Data Mesh Belgium Meetup en het actief delen van kennis via diverse webinars, roundtabels, paneldiscussies, conferentietoespraken en Slack-discussies.

Door zich aan te sluiten bij het MVP-team samen met Andrew Sharp, Amy Raygada, Eric Broda, Jean-Georges Perrin, Karin Håkansson, Wannes Rosiers, Kinda El Maarry, PhD, en Scott Hirleman, is Tom De Wolf vastbesloten om de Data Mesh-gemeenschap nog verder te versterken.

Als je objectief en onafhankelijk advies over Data Mesh nodig hebt, ideeën wilt uitwisselen of dieper wilt ingaan op waarom platform engineering essentieel is voor een Data Mesh-reis en hoe je je platform kunt architecturen, kun je contact opnemen met Tom via LinkedIn of de Data Mesh Learning Slack-kanalen.

Voor meer informatie over het MVP-team, dat actief de gemeenschap promoot en onderwijst over alles wat met Data Mesh te maken heeft, bezoek Data Mesh Learning MVPs.

Doe mee aan het gesprek en word deel van de Data Mesh Learning Community door lid te worden van de Data Mesh Learning Slack.