CONTENT & SAMENWERKINGDIGITAL EXPERIENCEDIGITALE TRANSFORMATIE
12/07/2024 • Gunter Van Steen

5 Redenen om van Drupal 7 naar Liferay DXP te migreren: Een veilige en toekomstbestendige keuze

Nu het einde van de ondersteuning voor Drupal 7 nadert op 5 januari 2025, staan website-eigenaren voor een belangrijke beslissing: hoe zorg je ervoor dat je site veilig, functioneel en concurrerend blijft? Hoewel upgraden naar een nieuwere versie van Drupal een optie is, biedt migratie naar een robuuster en toekomstbestendiger platform zoals Liferay DXP verschillende overtuigende voordelen. Hier zijn vijf belangrijke redenen waarom migratie van Drupal 7 naar Liferay DXP de slimste keuze is:

1. Verbeterde beveiliging en gemoedsrust

Met het naderende einde van de ondersteuning voor Drupal 7, zullen beveiligingsupdates stoppen, waardoor je website kwetsbaar wordt voor hacking en datalekken. Liferay DXP daarentegen, geeft prioriteit aan beveiliging met doorlopende updates en een sterke toewijding aan gegevensbescherming. Door te kiezen voor Liferay DXP, kan je focussen op je bedrijfsdoelen, in de wetenschap dat je website wordt beschermd door de beste beveiligingsmaatregelen.

2. Moderne functies voor een geïntegreerde digitale ervaring

Het digitale landschap van vandaag vraagt om een flexibel en toekomstbestendig content management systeem. Liferay DXP biedt een reeks moderne functies die Drupal 7 eenvoudigweg niet kan evenaren, waaronder:

  • Cloud-native architectuur: Geniet van moeiteloze schaalbaarheid en flexibele implementatie voor een echt moderne digitale ervaring.
  • Omnichannel marketingtools: Lever gepersonaliseerde content over alle kanalen, zodat je je doelgroep overal kan bereiken.
  • Krachtige integratiemogelijkheden: Verbind Liferay DXP naadloos met je bestaande bedrijfsapplicaties en technologieën, waardoor workflows worden gestroomlijnd en efficiëntie wordt verhoogd.

3. Schaalbaarheid om je groeiende bedrijf te ondersteunen

Als je bedrijf groeit, moet je website mee evolueren. Voor Drupal 7 is de verwerking van een aanzienlijke toename in verkeer of data niet evident. Liferay DXP daarentegen is ontworpen om te kunnen schalen. De robuuste architectuur zorgt ervoor dat je website toenemende aantallen gebruikers en veranderende content-eisen aankan, waardoor je bedrijf op elk moment wordt ondersteund.

4. Gebruiksvriendelijke ervaring voor iedereen

Het beheren van een website zou geen hoofdpijn mogen veroorzaken. Liferay DXP heeft een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface, waardoor het voor zowel contentmakers als beheerders eenvoudig is om het platform te navigeren. Dit staat in schril contrast met Drupal 7, dat ingewikkeld kan zijn om te beheren, vooral voor niet-technische gebruikers. Liferay DXP stelt je team in staat om zich te concentreren op het creëren van hoogwaardige content in plaats van te worstelen met een complex CMS.

5. Een soepel en ondersteund migratieproces

Overstappen naar een nieuw platform kan ontmoedigend lijken. Toch is de migratie van Drupal 7 naar Liferay DXP een soepel en goed ondersteund proces. We bieden een uitgebreid scala aan bronnen, tools en zelfs migratie-ondersteuningspakketten om een naadloze overgang te garanderen. Ons team van experts begeleidt je bij elke stap. Zo garanderen we een succesvolle migratie zonder onvoorziene omstandigheden.

De toekomst is nu: omarm de kracht van Liferay DXP

Het naderende einde van de ondersteuning voor Drupal 7 is de perfecte gelegenheid om je digitale ervaring te verbeteren. Liferay DXP biedt een betrouwbaar en schaalbaar platform, rijk aan functies, dat je bedrijf in staat stelt te floreren in de voortdurend veranderende online wereld. Wacht niet tot het te laat is. Onderneem vandaag nog actie en ontdek hoe Liferay DXP je website kan transformeren.

Klaar voor de volgende stap?  🚀

  • Plan een consultatie met onze migratiespecialisten om je unieke behoeften te bespreken.
  • Vraag een gratis demo aan van Liferay DXP en ervaar zelf de toekomst van digitale ervaringen.

De veiligheid en het succes van je website zijn slechts een klik verwijderd. Kies voor Liferay DXP en ontgrendel het volledige potentieel van je online aanwezigheid.

Hulp nodig bij de migratie van je website van Drupal 7 naar Liferay DXP?