Digital experience

Jouw Liferay Platinum Partner voor de digitale ervaring op maat die je verdient

Eén Liferay DXP platform met oneindige mogelijkheden

 • Vlotte en gepersonaliseerde ervaringen

  Dankzij de enorme flexibiliteit van het platform kan Liferay DXP oneindig veel aangepast worden, zodat er altijd een oplossing is die precies past.

 • Verhoogde productiviteit

  Zorg ervoor dat je gebruikers betrokken blijven en maak het hen gemakkelijk om resources te vinden en hun werk snel en efficiënt te doen.

 • Uiteenliggende systemen samenbrengen

  Elimineer silo's en breng uiteenliggende (legacy) systemen samen in één gebruiksvriendelijke oplossing zodat je gebruikers efficiënter kunnen werken.

 • Iets helemaal anders

  Dankzij de flexibiliteit en de mogelijkheid tot maatwerk is het Liferay DXP platform een oplossing met oneindige mogelijkheden voor iedereen, zelfs als jouw uitdagingen wat unieker zijn.

Het Liferay DXP platform biedt een oplossing op maat in één platform voor elke uitdaging. Vertel ons welke uitdaging jij het hoofd moet bieden en wij formuleren voor jou een plan van aanpak!

Onze services

 • Liferay DXP training voor administrators en ontwikkelaars

  Word een echte expert dankzij onze Liferay DXP training waarin we jou leren om

  • portalen op te zetten met verschillende pagina's en gebruikers,
  • content te beheren,
  • portalen te designen volgens brand guidelines,
  • portlets te bouwen,
  • en plug-ins te introduceren.
 • Liferay DXP health check

  Haal jij alles uit jouw Liferay investering? Kom er snel achter met onze grondige health check voor jouw Liferay omgeving! We voeren een volledige audit uit van de code en jouw configuratie. Achteraf krijg je een gedetailleerd rapport met ons advies op vlak van UI, UX, rechten, architectuur en meer.

 • Upgrade je Liferay zonder zorgen

  Upgraden naar een nieuwere versie van Liferay DXP gaat niet altijd van een leien daje. Voordat je de overstap maakt, bekijken wij eerst of er zich problemen kunnen voordoen tijdens de upgrade. Tijdens een time-boxed 'inception phase' screenen we je huidige omgeving en delen we de upgrade in kleine stappen in. Zo blijft je omgeving stabiel en kunnen we goed inschatten hoeveel tijd er nodig is om de hele omgeving van een upgrade te voorzien.

 • Supportservices en licentiebeheer

  Ons werk is niet klaar wanneer jouw project in productie staat. We blijven onze klanten verder ondersteunen met de hosting van hun Liferay platform, ongeacht de implementatie of afgesproken SLA's.

  We beheren voor jou ook je Liferay licentie met de juiste follow-up en acties, zoals vooraf verwittigen wanneer je licentie vernieuwd moet worden en advies op maat.

 • Jouw oplossing en service op maat

  De services die we aanbieden op deze pagina zijn lang niet alles wat we kunnen betekenen voor jou. We hebben jarenlange ervaring in projecten op maat en we zijn er dan ook zeker van dat we ook jou met een gepersonaliseerde oplossing kunnen helpen. We beantwoorden jouw vragen dan ook graag tijdens een kopje koffie om te kijken waar we precies mee kunnen helpen.

Onze producten

 • Liferay DXP

  Liferay DXP is leider wat betreft open source enterprise portalen. Liferay DXP biedt contentbeheer, collaboratie, gebruikersbeheer en nog veel meer meteen out-of-the-box en is het perfecte product om customer en employee engagement platformen mee uit te bouwen.

 • Liferay Commerce

  Liferay Commerce is meer dan enkel een e-commerce platform en komt bovendien inclusief Liferay DXP, met eindeloze flexibiliteit, hoge mate van gebruiksvriendelijkheid en nauwkeurige mogelijkheden voor personalisatie.

 • Liferay Office365 Connector

  Onze Liferay Office365 Connector laat gebruikers toe om in te loggen in Office365 en rechtstreeks vanuit Liferay DXP documenten uit OneDrive te tonen, activiteiten in Teams te bekijken, de status van Teamleden opvolgen en nog veel meer.

Waarom kiezen voor A.C.A.?

 • Liferay Platinum Partner

  A.C.A. Group is de enige Liferay Platinum Partner in België. Daardoor hebben we een directe lijn naar Liferay, waardoor jij als klant de zekerheid hebt dat jouw stem gehoord wordt en kan profiteren van resources die anderen niet kunnen bieden.

 • Altijd een schot in de roos

  Elk Liferay project waar we ooit aan begonnen zijn is met succes in productie geplaatst. Dankzij onze expertise en ervaring weten we exact wat Liferay kan en minder goed kan. Daardoor kunnen we onze klanten gericht advies geven over hoe ze hun product ten volle kunnen benutten.

 • Echte expertise en heel wat ervaring

  5 van onze Liferay experten hebben meer dan 5 jaar ervaring, terwijl 3 anderen maar liefst meer dan 10 jaar ervaring hebben. Bovendien is elk teamlid gecertificeerd door Liferay, zodat we onze klanten de hoogste kwaliteit kunnen bieden.

 • Awards en gedreven in de community

  We zijn ongelooflijk actief binnen de Liferay community met het schrijven van technische blogs, het spreken op internationale conferenties zoals Liferay Devcon en zelfs het schrijven van code dat in de kern van Liferay is opgenomen. Als beloning kregen we van Liferay de Community Excellence Award, die aan slechts 7 partners wereldwijd gegeven wordt. Bovendien mochten we in 2019 ook de EMEA Social Responsibility Award in ontvangst nemen.

Lees verder

Hallo. Let's connect!

Heb je vragen over je eigen digitale ervaring op maat? Gunter staat voor je klaar!

Gunter Van Steen
Solution Architect