ACA Meet & Greet @ kantoor Hasselt

Conferentie - Innovatie - Fysiek event

Datum:24/11/2022
Tijdstip:15:00
Locatie:

ACA Hasselt
Herkenrodesingel 8B 2.01
3500 Hasselt

Bekijk locatie
Marketing Meet & Greet

Over het event

Ben je op zoek naar een stageplaats voor het tweede semester? Ben je bezig met je Bachelor of Master Toegepaste Informatica? Wil je deel uitmaken van een organisatie waarin innovatie, customer centricity en teamwork centraal staan? Kom dan naar onze internship tour & ontdek hoe werken bij ACA is!

We nodigen je graag uit in ons kantoor van Hasselt en geven je meer info over de stageplaatsen die we aanbieden. Spreek ter plekke met onze teamleden (HR & technische collega's), neem een kijkje in ons kantoor en geniet van een leuke avond! 

Agenda

17h00-17h30 - Welkom!

17h30-18h00 - Introductie door ons HR-team.

18h00-19h00 - Meet & Greet met teamleden van de Java software factory, Mobile team, Cloud team, Atlassian team, Content- en e-commerce team en Innovation lab.

19h00-20.00h - Networking met een lekker hapje en drankje.

Onze services & stages

De ACA Group biedt verschillende services en expertises aan onze klanten. Voor het tweede semester zijn onze teams op zoek naar gedreven stagiaires. Bekijk onze services en stageopdrachten via onderstaande links & ontdek of er een interessante stage voor jou tussen zit!

1. Cloud & Managed Services

Maak optimaal gebruik van de kracht van de cloud en til je applicaties naar een hoger niveau. Ons cloudteam is momenteel op zoek naar een gedreven stagiair System Engineer.

  2. Atlassian services

  Ons Atlassian team ondersteunt en begeleid onze klanten in o.a. migratieprojecten. Dit door middel van onze metholodogie, expertise en overtuiging van de kracht van Atlassian tools. Momenteel is het team op zoek naar een stagiair die wil helpen met enkele interne vragen / verbeteringen.

  3. End-to-end projecten: software op maat

  Our team of driven Java developers creates stunning custom software that exactly fits the needs of our customers. Do you want to be part of a driven team, and work on a real customer project during your internship? Check out their internship assignment!

  Ons team van gedreven (Java) developers creëert innovatieve software op maat die precies past bij de behoeften van onze klanten. Wil je deel uitmaken van een gedreven team, en tijdens je stage meewerken aan een écht klantproject? Neem dan zeker een kijkje naar de stageopdracht!

  4. Digital experience design

  De stageopdracht kadert in een bestaand project voor onze klant. Het digital experience team zorgt bij ACA voor “Content & Information solutions” en bouwt oplossingen voor websites, intranets, portalen en B2B e-commerce.

   5. Mobile development

   Ons mobiele team creëert verbluffende mobiele applicaties, afgestemd op de specifieke noden en wensen van onze klanten. En dit volgens de agile methodologie. Tijdens je stage werk je mee aan een echt klantproject en maak je deel uit van een hecht en gepassioneerd team.

   6. Data Services

   Laat data, artificial intelligence (AI) en real-time applicaties het werk voor jou doen in de businessprocessen van morgen.

   7. Python development

   Python is een programmeertaal die zich focust op de eenvoud en de leesbaarheid van de code. Het is een zeer populaire programmeertaal omwille van haar innovatieve karakter. Tijdens een stage bij ACA leer je op korte tijd te werken in Python en maak je deel uit van een echt klantenproject.

   Ik ben klaar om me nu echt in te schrijven!

   Nog vragen of meer informatie nodig?

   Jana helpt je graag verder!

   Jana Garcia Gonzalez
   Jana Garcia Gonzalez
   Recruitment Specialist