Employee Experience Day

Conferentie - Content & samenwerking - Fysiek event

Datum:12/05/2022
Tijdstip:10:30 - 19:00
Locatie:

Crowne Plaza Antwerpen

Gerard le Grellelaan 10

2020 Antwerpen

Bekijk locatie
Employee Experience Day 12 May 2022 Crowne Plaza Antwerpen

Over het event

De Employee Experience Day is een uniek en gratis event met een centrale focus op kennisdeling en oplossingen die de betrokkenheid en participatie van medewerkers in bedrijven een boost geven. Digitale ervaring is vandaag de dag belangrijker dan ooit, dit geldt ook voor jouw medewerkers! Laat je inspireren door talks waarin we dieper ingaan op de digital experience, interne verbondenheid en onze kennis delen over een innovatief employee experience platform waarin interactie, gamification en self-service centraal staan.

Employee Experience Day is een gezamenlijk initiatief van 3 topspelers:

 • Liferay Inc als provider van Digital Experience Platform technologie
 • Ambassify als SaaS provider van een uniek employee advocacy engagement platform
 • ACA Group als specialist in het implementeren én connecteren van deze oplossingen

Wat kan je verwachten

 • Key players

  Maak kennis met 3 topspelers in de markt met bakken ervaring in platformen die gefocust zijn op medewerkers

 • Intranet 2022

  Ontdek de customer success stories en evolutie van hedendaagse intranets in 2022

 • Customer Success Stories

  Identificeer je met interessante en relevante customer success stories over medewerkersplatformen

 • Interactive Engagement Experience

   Word ondergedompeld in een engagement experience met interactieve campagnes vol gamification

 • Win een gratis POC voor je nieuwe intranet

  Vertrek  aan het einde van de avond met een rugzak vol inspiratie voor je eigen employee experience platform en maak kans op een gratis POC voor je nieuwe intranet

Agenda

12.30 - 13.00 Ontvangst

13.00 - 13.15 Welkom & Intro - Ronny Ruyters, CEO at ACA Group

13.15 - 14.00 Keynote talk DEX (Digital Employee Experience): Return of the Jedi - Danny Devriendt, Managing Director bij IPG/Dynamic

14.00 - 14.30 Talk Don't miss the beat: Considerations and opportunities around the future of work - Edmund Dück, VP of Sales, EMEA bij Liferay Inc.

14.30 - 14.45 Break

14.45 - 15.15 Talk Live: Gamification as a catalyst for employee involvement - Peter Mesotten, Digital Experience Expert bij ACA Group

15.15 - 15.45 Customer Success Story: The war for talent & employer branding - Lotte Moors, Employer Branding Advisor at Infrabel

15.45 - 16.00 Break

16.00 - 16.30 Panel Discussion

16.30 - 17.00 Closure

17.00 - 19.00 Networking & Walking dinner

Talks & Sprekers

Keynote speaker

Danny Devriendt - Managing Director at IPG/Dynamic

Danny Devriendt

Danny Devriendt is de Managing Director van IPG/Dynamic in Brussel, de Chief Communications and Content Officer voor IPG/Mediabrands Belgium en de CEO van Eye of Horus, een wereldwijde denktank voor onderwerpen over communicatietechnologie. Hij is een doorgewinterde bedrijfsleider met een gevestigde werkervaring in public relations, strategische communicatie en media-industrie.

Zijn vermogen om frisse ideeën, werkbare informatie en out-of-the-box denken naar de strategische tafel te brengen, maakt van hem een ideale sparringpartner en klankbord voor de C-suite.

Danny is een expert in bedrijfscommunicatie, influence, strategische positionering, exponentiële verandering en (e)reputatie. Dat maakt van hem het geheime wapen waarvan je hoopt dat je concurrentie er nooit gebruik van zal maken...

Hij is ook gastdocent aan de Universiteit Gent, StiMa, CommPass, CREA Genève en de Solvay Business School.

Talk

DEX (Digital Employee Experience): Return of the Jedi

De bedrijfswereld heeft een tectonische verschuiving ondergaan en is nog steeds aan het schommelen. Quarantaine. lockdowns en opgelegd thuiswerk maken langzaam aan plaats voor een hernieuwde kijk op het werk. Hybride, flexibel. Vrijheid, maar binnen grenzen. Op afstand, maar met een uitnodiging voor een sociale zakelijke bijeenkomst. Terug naar kantoor, maar niet altijd.

De beleving die werknemers met hun werkgevers hebben, wordt meer en meer verankerd op een sterke digitale ruggengraat. De werkplaats groeide uit tot een fygitale constructie. De werkplaats wordt meer en meer gedigitaliseerd. Employer Branding is een belangrijk wapen in de strijd om talent.

Digital Employee Experience en Digital Customer Experience zijn de nieuwe drieletterwoorden. Hoe garanderen we aansluiting bij bedrijfscultuur en -waarden? Hoe geven we interne communicatie een boost? Hoe zullen we een doel delen en relaties smeden en onderhouden? Je Jedi ridders zijn er al: tijd om de onaangeboorde kracht van je personeelsambassadeurs te ontketenen.

Edmund Dück - VP of Sales, EMEA at Liferay Inc.

Edmund Dück

Edmund Dück is de VP of Sales, EMEA bij Liferay, en helpt organisaties bij het stimuleren van hun inspanningen op het gebied van digitale transformatie in een groot deel van Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Edmund put uit meer dan 25 jaar ervaring in leiderschap, verkoop en marketing en leidt consequent teams die een groei met dubbele cijfers realiseren. Als een sterk voorstander van de kracht van open source, innovatie en positief leiderschap, spreekt Edmund regelmatig op virtuele en on-site evenementen, raadpleegt hij besluitvormers in verschillende industrieën en culturen in zakelijke en non-profit contexten. In zijn vrije tijd brengt Edmund graag tijd door met zijn gezin, trailrunning, het lezen van poëzie en hedendaagse kunst. Zijn thuis ligt in Frankfurt am Main, Duitsland.

Talk

Don’t miss the beat: Overwegingen en kansen rond de toekomst van werk

Nu we de dynamiek van een wereldwijde pandemie achter ons laten, is een van de grootste uitdagingen voor de besluitvormers van vandaag hoe ze hun werknemers kunnen organiseren en in staat stellen optimaal productief te zijn terwijl ze een gezond leven leiden.

Deze talk richt zich op de meest recente onderzoeksgegevens rond hybride en remote werken, inspirerende verhalen van organisaties in een leidende positie en de digitale tools die hen daartoe in staat stellen. We zijn ervan overtuigd dat de juiste combinatie van werkwijzen uitzonderlijke werknemerservaringen zal creëren die op hun beurt zullen leiden tot een betere balans tussen werk en privéleven, verhoogde efficiëntie en sterker vertrouwen - resulterend in klanttevredenheid, momentum en groei.

Peter Mesotten - Liferay Portal Expert at ACA Group

Peter Mesotten

Sinds Peter startte bij de ACA Group werkt hij samen met Liferay. Het begon allemaal in 2008 met het opnieuw bouwen van de bedrijfswebsite in Liferay Portal 5. De omvang van het Liferay-team van ACA nam snel toe terwijl Peter de rol van technisch leider, coach en mentor voor de nieuwelingen op zich nam. Peter heeft tot nu toe bijgedragen aan meer dan 20 Liferay-projecten en heeft vier jaar op rij bijgedragen aan het winnen van de Liferay Community Excellence Award met ACA.

Talk

Live: Gamification als katalysator voor medewerkersbetrokkenheid

In de meeste bedrijven is het intranet een belangrijk communicatie- en samenwerkingsinstrument. Toch hebben veel bedrijven moeite om hun intranet aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk te maken. In een altijd betrokken en zeer interactieve wereld geeft dit intranetten een top-down en saaie connotatie.

Maak kennis met gamification. Door spelachtige elementen op je intranetplatform te introduceren, kan je je werknemers stimuleren de weg te volgen die jij wil dat ze inslaan. Volgens onderzoeken kan gamification de acceptatie van je intranet en de algehele medewerkersbetrokkenheid met meer dan 80% verhogen!

In deze lezing laat Peter zien hoe de kracht van een intranet platform op basis van Liferay DXP, in combinatie met het medewerkersbetrokkenheidsplatform Ambassify, intranetgamification een voorsprong kan geven in uw bedrijf.

Our partners

Liferay Inc. websiteAmbassify website

Heb je nog vragen of wil je meer informatie?

Neem contact op met Gunter!

Gunter Van Steen
Solution Architect

In order to view this content, you need to accept Marketing & third party cookies.

Click here to adjust your preferences