ACA ALS SPONSORACA COMMUNITYEVENT
20/06/2023

ACA Group als sponsor op Domain Driven Design Europe 2023!

Het DDD-evenement brengt industrieleiders, softwarearchitecten en ontwikkelaars samen die gepassioneerd zijn over domein-gedreven ontwerp. Het biedt een platform voor het delen van kennis, netwerken en samenwerken, zodat deelnemers op de hoogte blijven van de nieuwste trends en best practices op het gebied van softwareontwerp.

We zijn enorm blij te kunnen aankondigen dat ons bedrijf de ongelofelijke kans heeft gekregen om het Domain Driven Design (DDD) evenement in Amsterdam van 5-9 juni te sponsoren. 🎉Waarom is deze sponsoring belangrijk voor ons?

1️⃣ Leren en groeien: Het bijwonen van het DDD-evenement biedt ons een platform om onze kennis uit te breiden en op de hoogte te blijven van de nieuwste trends, technieken en best practices op het gebied van domeingedreven ontwerp en softwarearchitectuur.

2️⃣ Naamsbekendheid: Door het DDD-evenement te sponsoren, krijgt onze organisatie de kans om naamsbekendheid op te bouwen binnen de domein-gedreven ontwerpgemeenschap.

3️⃣ Netwerkmogelijkheden: Het DDD-evenement brengt uiteenlopende professionals samen die een passie delen voor softwarearchitectuur en -ontwerp.


We waren enorm dankbaar voor de mogelijkheid om het Domain Driven Design-evenement te sponsoren. 🙌