ACA NEWSACA GREAT PLACE TO WORK
27/11/2023

ACA Group behaalt opnieuw het "Great Place To Work" label!

Opnieuw kunnen we onszelf officieel een Great Place to Work noemen door het behalen van het label! Dit certificaat wordt alleen toegekend aan bedrijven waarin teamleden in een officiële bevraging aangeven dat ze graag voor hun bedrijf werken, vertrouwen hebben in elkaar en trots zijn op hun job.

ACA Group: Opnieuw bekroond als Great Place To Work!

Wij zijn trots om aan te kondigen dat ACA Group voor de 2de keer op rij  het begeerde 'Great Place to Work' label heeft behaald. Deze prestigieuze erkenning is een bewijs van onze uitzonderlijke werkcultuur en de toewijding van elk teamlid.

Dit certificaat wordt toegekend op basis van een intern onderzoek en audit, door het Great Place to Work Institute Belgium (een autoriteit op gebied van vertrouwde en goed presterende werkculturen), samen met de Vlerick Business School. Uniek bij dit onderzoek is dat de evaluatie door de medewerkers primeert. De eindscore wordt namelijk bepaald door de enquêteresultaten van de eigen medewerkers.

Een volgende stap is te weten komen of de ACA Group ook genomineerd is voor “Best Workplace”, het volgende traject binnen de certificatie.


Dankjewel aan al onze teamleden voor het vertrouwen in onze organisatie en om elke dag het beste van jezelf en voor elkaar te geven. We zijn enorm trots op waar we vandaag als team staan!

Wat is het Great Place to Work® Belgium label?

Goed werkgeverschap draait om meer dan arbeidsvoorwaarden of faciliteiten. Vanuit de visie van Great Place to Work gaat goed werkgeverschap om drie onderlinge relaties gebaseerd op vertrouwen, trots en plezier. De erkenning is gebaseerd op zowel het perspectief van de medewerkers als de wijze waarop het werkgeverschap in de organisatie wordt ingezet. Deze unieke combinatie en de strikte criteria maakt dat niet iedere organisatie het certificaat behaald en dat het een prestatie is om trots op te zijn.

Het label behalen wordt berekend aan de hand De Trust Index© van Vlerick Business School.