ACA NEWSACA GREAT PLACE TO WORKAWARDS
12/03/2024

ACA Group behoort tot de 10 Best Workplaces in België

ACA Group is officieel een van de Belgische top 10 Best Workplaces door het prestigieuze Great Place to Work Institute®!

Wat is een Best Workplace?

'Best Workplaces', zoals geschetst door Vlerick Business School, worden gekenmerkt door diep vertrouwen, sterke waarden en effectief leiderschap, die innovatie en groei bevorderen. Ze geven prioriteit aan inclusiviteit en diversiteit en stimuleren authenticiteit. Het Great Place to Work® Institute evalueert deze werkplekken via de Trust Index-enquête, waarbij de integriteit van het management en de eenheid van het team worden gemeten, en een cultuuraudit, waarbij het beleid en de praktijken van de organisatie worden onderzocht.

Hoe we deze onderscheiding gekregen hebben

Deze onderscheiding weerspiegelt onze inzet om een ​​werkplek te creëren waar elk teamlid zich gewaardeerd en gesterkt voelt. Bij ACA Group geloven we in het belang van een inclusieve omgeving als basis voor innovatie, productiviteit en medewerkerstevredenheid.

"Onze recente erkenning als een van de top 10 Beste Werkplekken in België is niet alleen een eer, maar ook een versterking van ons kerngeloof in de kracht van eenheid en een gedeeld doel. Het valideert onze inspanningen om ervoor te zorgen dat onze werkplek niet zomaar een plek is om te werken, maar een ruimte waar groei, welzijn en succes samenkomen”, bevestigt Ronny Ruyters, CEO van ACA Group.

🎥 Diversiteit omarmen: de ACA Jungle-film

Ter ere van onze erkenning als een van de Best Workplaces van België, ging ACA Group een unieke junglefilmuitdaging aan voor het Best Workplace-evenement: een film creëren die de essentie van ons team vastlegt. In plaats van slechts één jungletotem te selecteren, hebben we ervoor gekozen om de rijke diversiteit van onze 🌴 ACA jungle 🌴te benadrukken, waar een verscheidenheid aan dieren naast elkaar bestaat, wat de kracht en eenheid symboliseert die in ons diverse team wordt aangetroffen.

Deze erkenning betekent veel voor ons omdat het volgt op onze eerdere erkenning in november, waar we al werden geëerd met het label "Great Place to Work"®. Nu zijn we er trots op dat we officieel tot de top 10 van Best Workplaces in België behoren, wat onze positie als voorkeurswerkgever verder versterkt.

Terwijl we deze mijlpaal vieren, blijven we gefocust op het verbeteren van onze werkplek cultuur, gedreven door onze toewijding aan het welzijn en de ontwikkeling van onze mensen. We begrijpen dat ons succes een direct gevolg is van het harde werk, het talent en de gedeelde waarden van ons team. Deze erkenning inspireert ons om onze inspanningen voort te zetten om van ACA Group niet alleen een geweldige plek om te werken te maken, maar ook een leider in het bevorderen van een omgeving waarin uitmuntendheid, diversiteit en innovatie floreren.

P.S. Zoals je kan zien is ons HR-team altijd op zoek naar de “witte raaf”! Wil jij meewerken in de ACA-jungle?