EVENTVOXXED DAYS BRUSSELS 2022
02/02/2022

ACA Group en Conrad Consulting organiseren Voxxed Days Brussels

Voxxed Days, een spin-off van Devoxx, komt naar Brussel! Ja, dat lees je goed: we hebben het over het eerste grote 'in-person' IT-community event op 3 jaar tijd.

In order to view this content, you need to accept Marketing & third party cookies.

Click here to adjust your preferences

Voxxed Days is een reeks lokale techevenementen voor en door softwareontwikkelaars. Het mantra 'Content is king' brengt internationaal erkende en lokale sprekers samen om te praten over de laatste nieuwtjes in tech, softwareontwikkeling en meer. Dit jaar slaan ACA Group en Conrad Consulting de handen in elkaar om Voxxed Days te organiseren in Brussel op 23 mei 2023.

Conrad staat voor meer dan 30 jaar aan special events engineering. Na onder andere de Energy Mission conferentie en het Cradle to Cradle event in het Koninklijk Belgisch Instituut voor Natuurwetenschappen op ons conto, zijn we trots dat we samen met ACA de Voxxed Days Brussels zullen organiseren.

Koen Vanhove, CEO bij Conrad Consulting
Koen Vanhove - CEOWe zijn ontzettend blij dat we mogen aankondigen dat na 2 lange jaren de Belgische IT-community opnieuw kan samenkomen tijdens dit speciale event!

Sprekers

Voor Voxxed Days Brussels stellen we een programma samen met experten uit verschillende velden. Het samenstellen van dit programma begint met de uitnodiging tot een Call For Papers.

Meer info over Voxxed Days Brussels kan je vinden op deze pagina, die regelmatig bijgewerkt wordt. We hopen dat we ook jou mogen verwelkomen op het event!