ACAATLASSIANTOOLS FOR TEAMS
30/05/2023

ACA Group is Atlassian Platinum Solution Partner!

We zijn trots om aan te kondigen dat de ACA Group nu Atlassian Platinum Solution Partner is, een mooie mijlpaal voor het team! We willen daarom ook ons interne Atlassian team bedanken voor al hun harde werk, motivatie en doorzettingsvermogen. Dit zou zonder jullie nooit mogelijk zijn geweest. ⭐

We willen daarnaast ook onze klanten bedanken voor hun vertrouwen en de aangename samenwerking in de afgelopen jaren. Dit heeft een belangrijke rol gespeeld bij het bereiken van deze mijlpaal. We kijken ernaar uit om jullie te kunnen voorzien van meer services en voordelen en jullie verder te begeleiden om het maximale potentieel uit de Atlassian tools te halen. 

We willen ook onze collega's van Atlassian bedanken voor al hun steun en begeleiding tijdens deze weg.

* Ons geweldig team tijdens een  laser shooting game. Work hard, play hard! 

We zijn als team ontzettend fier dat onze efforts van de laatste jaren worden beloond. Dit geeft ons nog meer energie om er dagelijks te staan voor onze klanten en hen de best mogelijke service te bieden. Big thanks aan iedereen die hiertoe heeft bijgedragen!

Valérie Hautcourt, Business Unit Manager bij ACA Group
Valérie Hautcourt - Business Unit Manager

Schrijf je in voor het grootste Atlassian event in België

Terwijl we blijven groeien en onze Atlassian diensten verder uitbreiden, nodigen we je graag uit voor het grootste Atlassian event in België: ACA Team Up. Markeer 12 september 2023 in je agenda en laat je onderdompelen in de wondere wereld van Atlassian! De agenda omvat expert sprekers en klantcases doorheen verschillende tracks, waarbij kennisdeling centraal staat. Meer info volgt snel, maar inschrijven kan alvast!