ATLASSIAN
11/03/2024

ACA Group is een officiële Atlassian Specialized Partner in Cloud Descriptor

Hasselt, 11 maart 2024 - Trots kondigt ACA Group aan dat ze een officiële Atlassian Specialized Partner in Cloud is geworden. Het is een validatie van de diepgaande kennis, uitgebreide ervaring en consistente, hoogwaardige dienstverlening van Atlassian's Platinum Solution Partner om klanttevredenheid en resultaten te optimaliseren.

ACA Group heeft de Atlassian Cloud Specialization behaald sinds het programma werd gelanceerd op 11 mei 2021.

“Atlassian wil de ACA Group erkennen voor hun gespecialiseerde aanpak, hun bewezen succes bij het migreren van activiteiten en het ondersteunen van gebruiksscenario’s op bedrijfsniveau via het Atlassian Cloud Platform”, aldus Ko Mistry, hoofd van Global Channel van Atlassian. “Het niveau van toewijding in het Cloud Specialization Program is een erkenning van de inspanningen en toewijding van deze Atlassian Partners om consistente, hoogwaardige diensten te leveren om de ervaring en het succes van een klant te optimaliseren.”

“We zijn heel blij met de officiële erkenning als Cloud Specialized Partner”, zegt Valérie Hautcourt, Business Unit Manager van ACA’s Atlassian team. “Dit bevestigt ons platinum partnerschap met Atlassian en geeft de langdurige vertrouwensrelatie aan die we met onze klanten onderhouden. We zijn enthousiast om onze reis voort te zetten en kwalitatieve projecten af te leveren.”

☁️ Als Atlassian Cloud Specialized Partner, bieden wij een uitgebreid scala aan diensten die voldoen aan de veranderende noden van onze klanten, waaronder:

  • Beheer van migratieprojecten met nauwgezette aandacht voor detail en toezicht, zodat een naadloze uitvoering en minimale verstoring wordt gegarandeerd.
  • Op maat gemaakte trainingsprogramma's voor interne teams, het faciliteren van productintegraties, aanpassingen, procesautomatisering en het aanpakken van beveiligingseisen.
  • Oplossen van complexe use cases met behendigheid en efficiëntie, snel aanpassen aan onverwachte uitdagingen met behoud van project deadlines.
  • Strategisch advies over het integreren van nieuwe toepassingen en technologieën om efficiëntie en productiviteit te maximaliseren.

Join us for the biggest Atlassian event in Belgium!

Naast deze mooie erkenning zijn we blij om onze zesde editie van ACA Team Up aan te kondigen! Het event zal doorgaan op dinsdag 1 oktober 2024 in Leuven (De Hoorn). Schrijf je in en laat je onderdompelen in een dag vol boeiende talks door klanten en partners, interessante netwerkmogelijkheden en nog veel meer. Of je nu een Atlassian enthousiasteling bent, een ervaren gebruiker, of gewoon nieuwsgierig bent naar de nieuwste ontwikkelingen in het Atlassian-ecosysteem, er is voor ieder wat wils 😉.

Noteer alvast 1 oktober 2024 in je agenda en wees er zeker bij! Blijf op de hoogte voor meer details over de agenda en sprekers: