ACA Group en KIBO Commerce partnerschap
E-COMMERCECUSTOMER SPOTLIGHTDIGITAL EXPERIENCE
13/12/2021

ACA Group en Kibo gaan partnerschap aan om de beste koopervaring te bieden

We zijn trots om aan te kondigen dat ACA Group een partnerschap is aangegaan met Kibo, leider in de B2B en B2C e-commerce sector. Tijdens deze samenwerking willen we onze positie binnen de B2B e-commerce-industrie versterken en onze klanten een uitstekende service bieden.

Over Kibo

Kibo is het enige uitbreidbare, uniforme commerce platform dat gepersonaliseerde, omnichannel-ervaringen levert door in te zetten op AI (artificial intelligence) en machine learning. De innovatieve technologie van het bedrijf stelt gebruikers in staat om B2B en B2C functies vanaf één console te beheren met behulp van gedeelde services voor alle oplossingsgebieden, zoals prijzen en promoties en een gedeelde productcatalogus. Het platform is ontworpen om de volledige winkelervaring zo aangenaam mogelijk te maken - van de eerste klik tot aan de deur - en om te schalen naarmate een bedrijf groeit.

Kibo is bovendien het toonaangevende SaaS-platform voor gedistribueerd orderbeheer, waardoor retailers en merkfabrikanten snel dynamische, omnichannel fulfilment modellen kunnen implementeren die voldoen aan de eisen van de klant en zo groei stimuleren. Kibo's API-first, op microservices gebaseerde architectuur herdefinieert de normen van winkelgemak tegen aanzienlijk lagere totale eigendomskosten.

ACA Group is een waardevolle strategische partner voor Kibo. Met de expertise van het team op gebied van CMS, e-commerce, OMS en personalisatie heeft ACA zich bewezen als onze belangrijkste partner in de BeNeLux. We kijken ernaar uit om onze samenwerking voort te zetten en ons gedeelde klantenbestand in staat te stellen om impactvolle en effectieve klantervaringen te creëren.

Allison Dancy, Chief Marketing Officer bij Kibo
Allison Dancy - Chief Marketing Officer

Een toegankelijk en flexibel e-commerce platform 

De ACA Group wil de beste diensten en oplossingen aanbieden aan haar klanten en is van mening dat Kibo hiervoor het juiste platform heeft. Als belangrijkste partner van Kibo binnen de BeNeLux kijken we ernaar uit om onze B2B e-commerce service nog verder uit te breiden. Dit willen we doen door met Kibo een toegankelijk en flexibel e-commerceplatform aan te bieden, waarmee je een connected shopper-ervaring kunt bieden, dit telkens gepersonaliseerd in elke fase van het klanttraject.

We ontwikkelen immers niet alleen zorgvuldig samen met onze klanten de oplossing, maar helpen ze ook bij het ontwikkelen van een gedegen e-commerce strategie om ervoor te zorgen dat ze de maximale businesswaarde uit hun investering halen.

Klaar om jouw commerce naar het volgende level te tillen? Wij in ieder geval wel! Bekijk onze Kibo commerce oplossing.