ACA NEWSEND-TO-END PROJECTS
26/03/2024

ACA Group boost innovatie als MongoDB’s Exclusive Community Partner van België

26 Maart 2024 - ACA Group is trots om haar exclusieve partnerschap met MongoDB aan te kondigen, een toonaangevend innovatief databaseplatform dat bekend staat om zijn flexibiliteit en prestaties. Deze strategische samenwerking markeert een mijlpaal in onze toewijding om innovatie te stimuleren binnen de technologiesector van België.

We zijn enthousiast om ACA Group als nieuwste lid van ons MongoDB partner ecosysteem te verwelkomen. De toenemende tractie van ons product op de Belgische markt en de sterke reputatie van ACA Group voor het leveren van innovatieve, hoogwaardige en duurzame oplossingen aan hun klanten, maken hen een waardevolle aanvulling om te voldoen aan de groeiende vraag naar MongoDB experts.

Katrien Pagnaer, Regional Vice President bij MongoDB
Katrien Pagnaer - Regional Vice President

Exclusief partnerschap

Dit partnerschap stelt ons in staat om een nog betere verbinding te creëren tussen het MongoDB-product en onze klant. Met toegang tot de expertise, middelen en ondersteuning van MongoDB kunnen we snel inspelen op nieuwe markttrends en een hoogwaardige dienstverlening bieden. Recent hebben we bijvoorbeeld MongoDB Atlas Vector Search toegepast bij het werken met LLM's (Large Language Models), waardoor we tot betere oplossingen kwamen voor onze klanten.

In de periode waarin we met MongoDB werken hebben we de evolutie meegemaakt van een on-premises database naar een cloud-provider-agnostische oplossing, met hosting-mogelijkheden op Azure, AWS en GCP, en tal van innovatieve services. MongoDB is een bewezen, krachtig product, dat binnen de Benelux een indrukwekkende groep experts heeft aangetrokken. We zijn vereerd om met hen samen te werken en dit partnership betekent een belangrijke stap voorwaarts in onze missie om bedrijven te gidsen naar innovatieve oplossingen.

Sébastien Roels, Business Unit Manager bij ACA Group
Sébastien Roels - Business Unit Manager

Ik ben ervan overtuigd dat de samenwerking tussen MongoDB en ACA Group een aanzienlijke impact zal hebben op de Belgische data wereld. De toewijding van de ACA-experts en hun technische know-how zullen ons in staat stellen om samen hoogwaardige oplossingen te leveren aan onze klanten.

Sander De Vos, Principal Solutions Architect bij MongoDB
Sander De Vos -  Principal Solutions Architect

ACA Group is eerste Belgische MUG Leader

Naast de aankondiging van ons partnership, zijn we trots om de rol op ons te nemen van de eerste Belgische MUG Leader van de MongoDB User Group! Dit benadrukt opnieuw de toewijding van ACA Group aan het actief opbouwen van een MongoDB-community in België. Door het organiseren van meetups streven we ernaar kennis te delen en enthousiastelingen en experts samen te brengen.

Het is fantastisch om te zien dat ACA Group het voortouw neemt in het oprichten van de MongoDB User Group in België, waardoor MongoDB enthousiastelingen elkaar kunnen ontmoeten en inspireren.

Kevin Timman, Regional Director Benelux bij MongoDB
Kevin Timman - Regional Director Benelux

Eerste Belgium MongoDB Meetup: 7 mei 2024 🚀

Wil jij erbij zijn? Schrijf je nu in voor onze eerste MongoDB meetup op 7 mei 2024 in ons kantoor van Antwerpen. Samen met eexperts en enthousiastelingen duiken we dieper in de nieuwste trends op het gebied van data management en ontdekken we de vele mogelijkheden van de databasetechnologie van MongoDB.

Join de MongoDB community en registreer je nu voor onze eerste meetup: