ACA
01/09/2022

ACA Group opent nieuwe vestiging in Leuven!

Bovenop de bestaande kantoren te Hasselt en Gent, opent ACA Group nu ook een 3de kantoorruimte te Leuven. Hierbij versterkt het bedrijf zijn aanwezigheid in de Vlaamse ruit en bouwt het verder aan een sterk decentralisatiebeleid.

Ronny Ruyters, CEO van ACA Group:“ We merkten enerzijds dat er niet meer voldoende ruimte was in onze huidige kantoren, maar ook dat de afstand voor de teamleden en klanten tot 1 van onze huidige kantoren te groot werd om frequent fysiek samen te komen. Met het openen van een nieuwe kantoorruimte willen we hier een oplossing voor bieden. We willen dat onze teams een plaats hebben waar ze in team kunnen samenwerken, zowel onze eigen medewerkers als die van onze klanten. Daarnaast laat het ons ook toe om makkelijker contacten te leggen met studenten in Leuven voor o.a. stageplaatsen.

"Rekening houdend met klantprojecten, de woonplaats van onze teamleden en de reeds beschikbare kantoren te Hasselt en Gent, hebben we ditmaal een andere regio opgezocht. Onze nieuwe locatie is niet alleen een meerwaarde in ons decentralisatiebeleid, maar is ook vlot bereikbaar met het openbaar vervoer, wat op zijn beurt verder bijdraagt tot de duurzaamheidsdoelstellingen van de organisatie. Daarom strijken we vanaf vandaag neer in de centrumstad van de provincie Vlaams-Brabant te Leuven, in het Acerta kwartier!” besluit Kris Broekx, Facilities Manager van ACA Group.