CLOUD & MANAGED SERVICESKUBERNETESRANCHER
10/12/2021

ACA Group en SUSE bundelen krachten om Rancher aan te bieden

We zijn trots om aan te kondigen dat ACA Group en SUSE de krachten hebben gebundeld en ACA nu officieel SUSE One Gold Partner is!

Tijdens dit partnerschap willen we SUSE Rancher aanbieden aan onze klanten en hen voorzien van een uitstekende integratie, implementatie, configuratie en ondersteuning wat betreft Kubernetes, ondersteund door Rancher. 

Dankzij onze expertise in Kubernetes (k8s) kunnen we de Kubernetes platformen van onze klanten verbeteren en combineren met het enige open Kubernetes Management Platform: Rancher. Dit platform vereenvoudigt het beheer, de delivery en monitoring van gecontaineriseerde workloads. Kubernetes is de standaard geworden in moderne organisaties die werken met containers, aangezien steeds meer bedrijven microservices gebruiken. Kubernetes maakt het mogelijk om meerdere containerworkloads uit te voeren en te beheren. Het beheer en de visibiliteit van wat er draait én hoe het draait wordt door SUSE Rancher een stuk eenvoudiger en zichtbaarder

Een mooie samenwerking tussen ACA Group en SUSE

Dit partnerschap is het directe resultaat van ons geloof in de Cloud-Native strategie en onze hands-on expertise van deze stack. We kijken ernaar uit om SUSE Rancher aan te bieden aan klanten die op zoek zijn naar een Enterprise Support en we willen hen begeleiden bij het leveren van een gehoste SUSE Rancher op hun eigen locatie of in AWS.

Aan de hand van dit partnerschap willen we onze expertises bundelen om nog sneller te kunnen innoveren, uitdagingen in de echte wereld aan te gaan en duurzame, gedeelde kansen te ontwikkelen die een toegevoegde waarde voor onze klanten bieden. SUSE Rancher wordt reeds bij een aantal van onze klanten gebruikt waaronder Corilus, H.Essers, Vlaamse Overheid, Lineas, Clarebout, en nog anderen. We zijn ervan overtuigd dat dit het begin is van een mooie samenwerking en verdere groei voor onze klanten!

Met plezier kondigen we aan dat ACA Group uit België SUSE Gold Partner is geworden. Door hun agile vakmanschap en passie voor klanten zal onze samenwerking helpen om de Belgische markt een boost te geven met Enterprise Kubernetes- en Edgeoplossingen. Deze zullen de basis vormen om onze klanten door middel van innovatie, technologie en kennis verder te helpen. Ik kijk er naar uit om onze collaboratie nog verder uit te bouwen!

Jeroen Overmaet, Country Manager Benelux bij SUSE
Jeroen Overmaet - Country Manager Benelux

De mogelijkheden van SUSE Rancher 

Vorig jaar nam SUSE Rancher Labs over om klanten te helpen hun digitale transformatietrajecten te versnellen met echte open source-oplossingen. We zijn ervan overtuigd dat het een enabler is om legacy- en applicatiemodernisering te vergemakkelijken vanuit een tooling / platformperspectief. Tijdens de komende jaren zullen veel klanten een uniforme managementaanpak moeten bieden voor nieuwe en bestaande infrastructuur en applicaties. 

SUSE Rancher is de enige gratis en open Kubernetes Management stack met optionele Enterprise Support voor teams die containers gebruiken om Kubernetes-as-a-service aan te bieden. Het biedt een oplossing voor de operationele en beveiligingsuitdagingen die komen kijken bij het beheren van meerdere Kubernetes clusters in elke infrastructuur (bv. Public Clouds AWS, Azure of GCP) of OnPremise (bv. VMWare) landschappen. 

Rancher dashboard

* Kubernetes clusters kunnen worden toegevoegd vanuit meerdere 'bronnen'

SUSE Rancher biedt bovendien een set van geïntegreerde tools aan voor DevOps teams. Kortom, het is een tool waarmee je op een gemakkelijke manier één ​​of meer Kubernetes clusters kan opzetten en nog andere functies kan toepassen. Deze functies bestaan uit beveiliging, een gecentraliseerde softwarecatalogus, uniform clusterbeheer, monitoring, logging, continue implementatie en integratie, en nog zo veel meer!

We werken al geruime tijd met SUSE Rancher aan productieplatforms en zijn ervan overtuigd dat dit de ideale oplossing is voor onze klanten die het platform zelf willen beheren of een Kubernetes cluster OnPremise willen bouwen, zonder dat ze diepgaande kennis nodig hebben van Kubernetes, HELM of yaml.

The management interface of Rancher

* de management interface van SUSE Rancher

Onze samenwerking met SUSE Rancher is een bevestiging van de richting wie we willen uitgaan: open standaarden en hybride oplossingen die kunnen worden aangepast aan de behoeften van onze klant. Ik geloof dat Rancher een perfecte oplossing is voor klanten die in de toekomst Kubernetes en Cloud-Native landschappen willen opzetten en onderhouden. Ik kijk ernaar uit om in de toekomst met SUSE Rancher samen te werken en hun positie in België samen te versterken.

Peter Jans, Cloud and Innovation Architect & Business Unit Manager bij ACA Group
Peter Jans - Cloud and Innovation Architect & Business Unit Manager