ACA Group Honored with Liferay Partner Award 2021 hero image
CONTENT & SAMENWERKINGSOFTWARE DEVELOPMENT
15/10/2021

ACA Group ontvangt Liferay Partner Award 2021

Liferay maakt software waarmee bedrijven digitale ervaringen kunnen creëren, zowel op web- als mobiele applicaties. Elk jaar organiseren ze de Liferay global partner summit en reiken ze awards in verschillende categorieën uit aan een aantal van hun partners. De awards erkennen Liferay Channel Partners die zich het afgelopen jaar hebben bewezen als uitzonderlijke partner om te voldoen aan de behoeften van klanten en het stimuleren van bedrijfsresultaten.

De categorieën waarin awards worden uitgereikt bestaan uit: algemene groei, totale verkoop, wereldwijde systeemintegrator, innovatie, marketing excellence, sociale verantwoordelijkheid en rising stars.

"We zijn erg trots om deze uitstekende partners te erkennen en hun prestaties te vieren", aldus Todd Jarvis, VP van Global Channel Sales bij Liferay. "Partnerships zijn van cruciaal belang voor het aanhoudende succes van Liferay en we zijn vastbesloten om ons wereldwijde partnerecosysteem elk jaar sterker te maken. Vooral de winnaars van dit jaar blinken uit in hun uitgebreide expertise op het gebied van technologie, industrie en oplossingen en delen Liferay's toewijding aan het leveren van innovatieve oplossingen voor onze wederzijdse klanten."

En de award gaat naar...

ACA Group Honored with Liferay Partner Award 2021

We zijn erg trots om aan te kondigen dat ACA opnieuw de prijs voor Social Responsibility Partner of the Year heeft ontvangen! In voorgaande jaren hadden we reeds de eer deze mooie erkenning te mogen ontvangen.

De Social Responsibility Award eert de partner die wordt erkend omdat hij het meeste aansluit bij de missie van Liferay om technologie nuttig en juist in te zetten, te investeren in communities en ervoor te zorgen dat iedereen de kans krijgt om hun volledige potentieel te benutten door anderen te helpen.

ACA Group streeft ernaar om zo duurzaam mogelijk te ondernemen door goed te zorgen voor ons team, de maatschappij, onze omgeving en de economie. We zetten ons in voor de 17 internationale UN Sustainable Development Goals (SDG). We zijn dan ook ontzettend blij met deze erkenning.

We zijn blij om aan te kondigen dat ACA Group de Global Social Responsibility Partner van het jaar is. Dit is zeker verdiend dankzij het harde werk dat ze hebben afgeleverd om een positieve impact op de wereld te hebben door middel van community work, betrokkenheid bij goede doelen en duurzame oplossingen die ze aanbieden bij klanten. Dit matcht niet alleen met de kernwaarden van Liferay, maar is ook een voorbeeld van hoe we synergie kunnen creëren om anderen te helpen bloeien.

Edmund Dueck, VP of Sales bij Liferay