CONTENT & SAMENWERKINGCUSTOMER SPOTLIGHT
15/01/2020

ACA is Liferay’s Worldwide Social Responsibility Partner van het jaar!

In Los Angeles erkende Liferay vandaag haar partners voor hun uitmuntend werk in 2018. Het open-sourcebedrijf deelde hiervoor awards uit in verschillende categorieën: Overall Excellence (Partner of the Year), Innovation, Social Responsibility, Marketing Excellence en Rising Star. Uit alle finalisten wereldwijd ontving ACA de Liferay 2018 Worldwide Social Responsibility Partner of the Year-award. De Award wordt uitgereikt aan partners die nauw verbonden zijn aan de missie van Liferay om technologie nuttig in te zetten met een duidelijke meerwaarde voor de maatschappij.

Karen Newnam, Directeur Global Alliances bij Liferay:

Dit jaar zijn de winnaars van de Liferay Worldwide Partner of the Year Awards werkelijk uitzonderlijk. Bedrijven zoals ACA spelen een buitengewone rol in het helpen van Liferay om de behoeftes van de klanten tegemoet te komen en onze wereldwijde aanwezigheid te doen groeien. Alle geselecteerde partners hebben onmetelijk bijgedragen tot het succes van Liferay. ACA in het bijzonder heeft een voorbeeldige rol door zijn inzet voor goede doelen, zoals computers en technologie leveren aan scholen, studenten met een IT-carrière voor ogen trainen en coachen, de Ponticello muziekacademie sponsoren en het inzamelen van geld om lokale goede doelen te ondersteunen.

Karen Newman, Director of Global Alliances bij Liferay
Karen Newman - Director of Global Alliances

ACA is enorm trots om opnieuw in de prijzen te vallen! Eerder dit jaar mochten we al op de Liferay EMEA Partner Summit de Social Responsibility Partner Award in ontvangst nemen, en vier jaar op rij de Liferay Community Excellence Partner Award. Deze erkenning(en) van Liferay stimuleren om ons te blijven inzetten.

Het volledige persverslag van de Liferay Worldwide Partner of the Year Awards kan je hier lezen.

Liferay lanyards