ACA Inspiration Day session
ACAINNOVATION
20/10/2022

ACA organiseert derde succesvolle Inspiration Day!

20 October 2022 - ACA Group organiseerde onlangs haar derde succesvolle Inspiration event in haar prachtige (al zeggen we het zelf ;-)) kantoor te Gent. De Inspiration Day is een event met als doel om elkaar te inspireren. De focus voor ons derde event lag op: digitalisatie, transformatie en duurzaamheid. 

Investeringen deze thema’s zijn immers meer dan ooit nodig om als bedrijf succesvol te zijn en te blijven. Tijdens ons evenement gingen we dieper in op:

  • Waarom duurzaamheid, digitalisering en innovatie niet alleen hand in hand gaan, maar onvermijdelijke evoluties zijn.
  • Hoe je structureel voldoende aandacht kunt besteden aan deze thema’s binnen je bedrijf en functie.
  • Gaven we een overzicht van zowel korte als lange termijn trends binnen organisaties en sectoren.

Peter De Keyzer talking at ACA Group Inspiration Day

Econoom Peter De Keyzer was te gast als keynote spreker en gaf een talk over het economische klimaat van vandaag en de duurzame strategieën voor morgen. Als organisatie mag je in deze turbulente tijden niet blijven stilstaan en moet je je voorbereiden voor de (digitale) toekomst. 

Sven Sambaer (ACA Group) kwam getuigen over de digitale transformatie strategie bij ACA: ACA Digital 2025. Een belangrijk aspect hierbij is hoe onze klanten willen begeleiden op vlak van digitale transformatie en reeds verandering willen brengen in de huidige bedrijfscontexten. Teamlid Laurens Slechten haakte hierop in tijdens zijn talk: Outcome Over Output. waarbij de focus vooral lag op product management en de aanpak naar de toekomst vanuit product management perspectief. 

Na een welverdiende break en bijgevulde drankjes was het tijd voor enkele inspirerende klanten testimonials. Enkele klanten deelden, aan de hand van specifieke cases, hun kennis over hoe zij hoe “digitale transformatie” aanpakken binnen hun organisatie.

  • RBFA: “Sell emotions, Not tickets” door Bart Vossen (Director Technology Consulting PwC)
  • Valipac: “Platform Strategy put in practice” door Kurt Tierens (Managing Partner at Valipac)
  • Lineas: “Real-time Track & Trace” door Thomas Borghs (Enterprise Architect)
  • amfori: “Digital Sustainability” door Ariane Magera (Business Unit Manager)

“Inspiration day = inspireren dag”. Trots om te kunnen besluiten dat we op 20 oktober elkaar zeker en vast hebben kunnen inspireren en kennis hebben kunnen delen zodat we klaar zijn voor de toekomst! Digitale transformatie zit er namelijk aan te komen en ook jouw bedrijf zal voorbereid moeten zijn. 

We willen alle aanwezigen bedanken om deel uit te maken van deze mooie dagen en ook onze sprekers voor de boeiende sessies. 

Inspiration event by ACA Group

Wil jij er bij de volgende Inspiration Day bij zijn? Laat het ons dan weten via communication@aca-it.be en we houden je op de hoogte van een volgende editie!