ACAEVENT
27/11/2023

ACA organiseert derde succesvolle Internship Tour

16 november 2023 - Onlangs organiseerden we onze jaarlijkse ACA Internship Tour. Na het succes van de vorige edities boden we studenten opnieuw waardevolle inzichten in de dynamische wereld van de IT industrie en ons bedrijf.

Bij ACA Group zijn we ieder jaar op zoek naar gemotiveerde stagiaires die graag eens achter de schermen van ons bedrijf willen meedraaien. 

Een kijkje achter onze schermen

Ook dit jaar mochten we weer heel wat IT studenten ontvangen in ons kantoor en ze meenemen achter de schermen. Na de presentatie en tour d’office konden ze praten met enkele teamleden uit onze verschillende teams (custom software factory, mobile factory, data team, atlassian team, …). 

Wij hopen dat we een aantal studenten hebben kunnen informeren en inspireren over ACA! Het is immers geen gemakkelijke keuze! ;-)

Waarom ACA Group?

ACA is een groeiend en innoverend bedrijf dat oplossingen realiseert die klanten en medewerkers (dus ook stagiairs!) trots maken. We ontzorgen onze klanten met veilige IT-oplossingen zonder gedoe, die we van A tot Z ontwikkelen, leveren en implementeren.

Daarvoor steunen we op de dingen die wij heel belangrijk vinden, zoals onze mensen, een optimale teamwerking en transparante communicatie, gepaard met een gezonde dosis fun. Bij ons leer je dus niet alleen heel erg veel bij, je kan in tussentijd ook nog eens plezier maken.

Een woordje van ex-stagiaire en huidig ACA teamlid:

Mijn stage gaf me de gelegenheid om exact te ontdekken wat ik zocht in een job.  De ervaring die ik bij ACA had was nog beter dan ik had verwacht, hier heb ik bijgedragen aan echte projecten en was ik daadwerkelijk een onderdeel van het team.  De uitstekende ondersteuning van mijn collega’s heeft mijn groei als developer aanzienlijk bevorderd.

Dré Coppers, Mobile Developer bij ACA Group