Internship tour
ACA
25/11/2022

ACA organiseert Internship Tour voor IT studenten

Het is weer die tijd van het jaar... Studenten zijn op zoek naar een leuke en boeiende stageplaats. Bij ACA zijn we ieder jaar op zoek naar gemotiveerde stagiairs die graag eens achter de schermen van ons bedrijf willen meedraaien. 

Bij ons kan je o.a. terecht voor een stage als Java Developer, System Engineer, Mobile Developer, Data Engineer, en nog zoveel meer.

Leer ACA kennen tijdens de Internship Tour

Tijdens deze avond nodigen we studenten uit en stellen we ACA als bedrijf uitgebreid voor. Nadien kwamen er enkele testimonials aan bod van onze eigen medewerkers uit de verschillende teams en konden studenten genieten van een heerlijk hapje en drankje tijdens de office tour. Daarnaast zal ons HR-team je vol enthousiasme rondleiden in ons kantoor zodat je je er een beter beeld bij kan vormen.

Ook dit jaar kunnen we spreken van een succesvolle editie en hopen we dat we enkele studenten konden verder helpen en meer info geven over werken bij ACA / in een IT-bedrijf. Het is immers geen gemakkelijke keuze om te maken.

ACA Group internship tour

Waarom ACA...?

ACA is een groeiend en innoverend bedrijf dat oplossingen realiseert die klanten en medewerkers (dus ook stagiairs!) trots maken. We ontzorgen onze klanten met veilige IT-oplossingen zonder gedoe, die we van A tot Z ontwikkelen, leveren en implementeren.

Daarvoor steunen we op de dingen die wij heel belangrijk vinden, zoals onze mensen, een optimale teamwerking en transparante communicatie, gepaard met een gezonde dosis fun. Bij ons leer je dus niet alleen heel erg veel bij, je kan in tussentijd ook nog eens plezier maken.

Een woordje van onze ex-stagiair en collega Ugur:

Bij het begin van mijn stage werd ik warm verwelkomd en goed begeleid door mijn team en collega’s. Doorheen mijn stage heb ik veel nieuwe technologieën bijgeleerd zoals AWS, Python, Kubernetes, Terraform, … De sfeer binnen het bedrijf is erg aangenaam! Om ons te amuseren en ons hoofd leeg te maken speelden we regelmatig tafelvoetbal, als stagiair had ik weinig ervaring met tafelvoetbal waardoor ik meeste wedstrijden verloor.

Ugur Akkar, System Engineer bij ACA Group
Ugur Akkar - System Engineer