Team Up 2023
ACAATLASSIAN TOOLS
14/09/2023

ACA organiseert succesvolle Team Up - het grootste Atlassian event in België!

12 september 2023 - We zijn trots om aan te kondigen dat we ook dit jaar weer een succesvol Team Up event achter de rug hebben! Dit op Atlassian gerichte event bracht professionals, klanten en partners samen en markeerde een belangrijke mijlpaal in de inzet van ACA Group om samenwerking en innovatie in de sector te bevorderen.

Team Up, dat doorging in Vestar Antwerpen, bracht een groep van experts uit verschillende sectoren samen. Het doel? Hun respectieve vakgebieden in het Atlassian-ecosysteem bevorderen en op de hoogte zijn van de nieuwste Atlassian trends.

Hoogtepunten van ACA Team Up 2023

  • Inspirerende keynote & expert talk: Atlassian experts Kitty De Ruijter en Elise Stedenburg zorgen voor een goede start van de dag met hun keynote talk: “Atlassian Intelligence”. Deelnemers kregen inzicht in real-world scenario's waarin Atlassian Intelligence een revolutie teweegbracht in de werkprocessen, wat leidde tot gestroomlijnde taken en verhoogde productiviteit

   Na de talk van Atlassian maakten ze kennis met “ACA JirAlytics”, gepresenteerd door ons teamlid en Data Team Lead Stijn Vandereyken. Tijdens deze inzichtelijke sessie werd ACA JirAlytics geïntroduceerd, een krachtige tool voor het verrijken van Jira-gegevens met aanvullende bedrijfsinformatie, waardoor uiteindelijk uitgebreide rapporten en krachtige inzichten kunnen worden gecreëerd.

   Team Up 2023
  • Klantensessies: Enkele van onze klanten vertelden meer over hoe zij Atlassian oplossingen gebruiken om opmerkelijke resultaten te bereiken. Het ITSM-traject van Blue Corner, het efficiënte querybeheer van MLOZ en de op Confluence gebaseerde eenvoud van VVSG toonden praktische benaderingen om de productiviteit en efficiëntie te verbeteren.

   customer sessions at aca team up 2023
  • Break-out sessies: In de namiddag organiseerden enkele partners interactieve breakout-sessies waarbij deelnemers de kans kregen om dieper in te gaan op specifieke topics. Deze sessies bevorderden het actieve leren en faciliteerden de uitwisseling van praktische kennis. Nogmaals dankjewel aan K15t, EazyBI, Reliex, Mantra, Tempo, Appsvio, Adaptavist, Stiltsoft en Oboard om jullie kennis met ons te delen!
  • Networking: ACA Group begrijpt het belang van connecteren met elkaar. Daarom werden er na de talks snacks & drinks met voldoende netwerkgelegenheden aangeboden.

team up 2023 sponsors and partners

Terwijl we nagenieten over het succes van Team Up 2023, blijven we ons verder inzetten voor onze missie: het bevorderen van samenwerking, innovatie en groei binnen de Atlassian industrie. Wij kijken alvast uit naar volgend jaar! Jij ook?  ;-) 🚀