ACA wint de Ambiorixprijs 2018
ACA
14/09/2018

ACA wint de Ambiorixprijs 2018!

Deze prestigieuze award wordt jaarlijks door VKW uitgereikt aan een Top 500-bedrijf en onderscheidt één Limburgse onderneming die uitblinkt in kwantitatief en kwalitatief ondernemerschap.

De prijs wordt toegekend op basis van een grondige kwantitatieve selectie, waarbij de cijfers van de afgelopen 5 jaren worden geanalyseerd. Daarna volgt een kwalitatieve selectie door een onafhankelijke jury onder leiding van professor Leo Sleuwaegen (KU Leuven – Vlerick Leuven).

CEO Ronnu Ruyters van ACA IT-Solutions

Volgens de Ambiorixjury plaatst ACA Group zich met de sterke en zeer rendabele groei over de afgelopen vijf jaar bij de sterkste groeiers in Limburg. De groei is het resultaat van een klantgerichte aanpak gecombineerd met een uitgebreide technische expertise, unieke projectaanpak en goede mensen. Deze wordt verder ondersteund door ons innovatieve podulaire organisatiestructuur, waarbij onze pods (business units) functioneren als autonome afdelingen binnen de overkoepelende organisatie. Daarnaast springen we er ook uit met onze focus op ecologie en integratie van duurzaam ondernemen binnen de organisatie, bijvoorbeeld door het elektrificeren van ons wagenpark en het voorzien van verstelbare bureaus en stoelen van hoge kwaliteit voor onze mensen.

De Ambiorixprijs is al aan zijn 29ste editie toe en werd maandag 17/09 uitgereikt tijdens de jaarvergadering van VKW Limburg in het Ethias Theater in Hasselt. Tijdens de uitreiking toonden we ook ons nieuwe bedrijfsfilm, die een unieke kijk biedt op het verhaal achter ACA.

In order to view this content, you need to accept Marketing & third party cookies.

Click here to adjust your preferences