Most Innovative Partner Adaptavist
ACAINNOVATION
24/10/2021

ACA wint de meest innovatieve Partner Award van Adaptavist

Afgelopen donderdag bereikte het ACA team een ​​gloednieuwe mijlpaal in het Atlassian-ecosysteem: we wonnen een award als "Most Innovative Partner 2021" op de Adaptavist's Partner Summit.


 

Hoe hebben we de innovation award gewonnen?

De verschuiving naar Software as a Service (SaaS) in de cloud is aan het versnellen. Naast deze verschuiving, zien we ook dat organisaties het aantal tools om hun bedrijfswerkzaamheden te managen steeds verder uitgebreid worden. Het connecteren van deze is een belangrijke uitdaging voor iedereen - een uitdaging waarvan we geloven dat wij als vertrouwde Atlassian Solutions Partner, het verschil kunnen maken.

Met dit in het achterhoofd heeft Adaptavist eerder dit jaar het Autoblocks platform gelanceerd, een integratieplatform dat je toelaat om Atlassian-tools te connecteren met vrijwel alles dat een API bezit.

De ACA Group heeft afgelopen jaar de unieke kans gekregen om deel te nemen aan het Early Access Program van het Autoblocks platform. Elke 2 weken kwamen we samen met het applicatieteam om ideeën uit te wisselen, elkaar uit te dagen en kansen te verkennen. Tijdens het verkennen en verbeteren van de platformmogelijkheden zijn we erin geslaad om 3 real-life, werkende integraties te ontwikkelen:
  1. Onze eerste case verbindt een Atlassian klant met een Solutions partner. De connectie stelt de klant in staat om tickets naar de partner te escaleren en om statusupdates, opmerkingen en zelfs timesheets uit te wisselen. Alhoewel beide partijen Atlassian tools gebruiken, bevindt de ene partij zich in de cloud en de andere in het datacenter.
  2. Een tweede case was functioneel gezien zeer vergelijkbaar: het scenario verschilde in het feit dat deze keer een bedrijf servicetickets wilde escaleren naar een externe partij om op de hoogte te blijven van de voortgang. In dit geval gebruikte een van de partijen servicenow als hun servicedesktool.

  3. Voor de laatste case stapten zijn we buiten onze comfortzone gestapt en integreerden we een webshop met Jira. Terwijl de webshop wordt gebruikt om bestellingen en betalingstransacties te verwerken, wordt de interne logistiek bijgehouden in Jira en automatisch gestart wanneer een bestelling binnenkomt.

Wat zijn de volgende stappen?

Sinds afgelopen augustus zijn we verkennende gesprekken gestart om een ​​offering te ontwikkelen op en rond de mogelijkheden van het platform. We kijken er alvast naar uit om dit verder vorm te geven!  

We delen graag een mooie quote van Simon Haighton-Williams (CEO van Adaptavist met jullie rond onze samenwerking en de innovation award:

“The Adaptavist Power-up Partner Awards 2021 recognises and thanks our Partners for the ongoing support they have provided to us over the last 12 months. Adaptavist partner "the ACA Group" has gone the extra mile in embracing new Adaptavist products to solve business solutions as well as participating in our Early Access Programme for Autoblocks, thank you”!

Haighton-Williams Simon, CEO bij Adaptavist
Haighton-Williams Simon - CEO

Bij deze nog een speciaal bedankje naar onze collega's Jeroen Poismans en Walter Buggenhout, die in een mum van tijd prachtige dingen hebben weten samen te stellen op een gloednieuw platform. En natuurlijk ook aan onze vrienden bij Adaptavist, omdat ze ons het Autoblocks platform in een vroeg stadium lieten verkennen en ons verder geholpen hebben met al onze technische, marketing- en andere vragen!!