ACA wint Social Responsibility of the Year Partner Award
ACASOCIAL RESPONSIBILITY
18/09/2019

ACA wint Liferay Social Responsibility Partner Award

Er werden drie Partner Awards uitgereikt op The Liferay EMEA Partner Summit 2019. En ACA Group won er een van!

Op 10 en 11 september 2019 vond in Milaan de Liferay EMEA Partner Summit 2019 plaats. Partners van de DXP-leverancier lieten zich tijdens de tweedaagse summit inspireren over het optimaliseren van de sales cyclus, toepassingen van de diverse Liferay-producten voor verschillende verticale markten en nieuwe producten en ontwikkelingen van het bedrijf.

Als afsluiter werden de Partner Awards uitgedeeld, waaronder de Innovation Partner of the Year en de Marketing Excellence Partner of the Year.  ACA Group nam trots de Social Responsibility Partner Award in ontvangst en werd zo beloond voor de continue inzet om te investeren in maatschappelijk welzijn.  Verschillende acties worden aan liefdadigheid gekoppeld zoals de verkoop van T-shirts voor Solid, een donatie door een inzamelactie aan Netwerk voor Armoede, kerstkaarten ten voordele van een goed doel, …

ACA investeert ook in de gezondheid van haar werknemers door aan gesponsorde sportieve activiteiten deel te nemen, zoals de Dodentocht, Genk Loopt en Run Coin Run, een initiatief van ACA’s Liferay Team om aan zoveel mogelijk loopwedstrijden deel te nemen die lokale liefdadigheidsinstellingen steunen.

Ook in de toekomst blijft ACA haar werknemers en klanten aanmoedigen om zich te engageren en deel te nemen aan evenementen voor het goede doel om zo de mensen met een minder mooie toekomst een steuntje in de rug te geven. Neem zeker af en toe eens een kijkje op onze social media om onze initiatieven te volgen!