samenwerking ACA Group en IDEWE
END-TO-END PROJECTSSOFTWARE DEVELOPMENTCUSTOMER STORY
24/07/2020

ACA Group door IDEWE verkozen tot beste IT leverancier!

The ACA Group ondersteunt al sinds april 2009 de interne ICT dienst van group IDEWE. We hebben in die tijd al verschillende projecten tot een succesvol einde gebracht. Ons team staat in voor het dagelijks beheer en de integratie van verschillende applicaties en systemen. Daarnaast neemt het team de ontwikkeling van nieuwe applicaties op zich. 

Idewe Logo

Ieder jaar lanceert IDEWE intern een rapport waarin hun belangrijkste leveranciers beoordeeld worden op verschillende criteria. Deze criteria gaan o.a. over de samenwerking, de kwaliteit van het werk en de support die we bieden. Ook in het afgelopen jaar werd er zo’n rapport opgesteld. 

Met veel trots kunnen we zeggen dat we in het jaar 2019 verkozen werden tot beste leverancier! We hebben hier de afgelopen jaren hard voor gewerkt en zijn dan ook enorm blij met deze mooie erkenning.

We hebben vooral de teamwerking tussen het ACA team en het IDEWE team versterkt. We zijn er namelijk van overtuigd dat een goede samenwerking en communicatie heel belangrijke factoren zijn voor het leveren van kwalitatief werk. Dit hebben we gedaan door bijvoorbeeld onze kantoren open te stellen voor het team van de klant. Bovendien gaan we regelmatig zelf naar het kantoor van IDEWE zodat alle communicatie helder blijft. Ook hebben we een team bij ACA dat dedicated voor de klant werkt, enkelen hiervan zitten fulltime bij de klant. Zo zijn ze steeds op de hoogte van wat er allemaal gebeurt en nog dient te gebeuren. 

Een ander initiatief dat we het afgelopen jaar hebben genomen is de IDEWE-dag bij ons op kantoor in Hasselt. Het event was opgezet om de 10-jarige samenwerking tussen IDEWE en ACA te vieren. We hebben tijdens die middag een aantal break-out sessies georganiseerd, waarbij een aantal projecten en ideeën van onze kant werden voorgesteld. Daarna hebben we samen een workshop gehouden om effectief die ideeën naar boven te brengen en te bekijken hoe we deze concreet voor IDEWE kunnen toepassen. 

Voor ons blijft de sleutel tot succes: een nauwe samenwerking tussen ACA en onze klant IDEWE. We hopen dat we deze mooie samenwerking in de toekomst alleen nog maar meer kunnen versterken en bedanken IDEWE dan ook voor deze erkenning. Op nog veel mooie projecten en realisaties de komende jaren! 

IDEWE bezoek aan ACA kantoor

In order to view this content, you need to accept Marketing & third party cookies.

Click here to adjust your preferences