EVENTACANEW YEAR'S PARTY 2023
29/03/2023

Hakuna MatACA: samenvatting van onze geweldige jaarlijkse nieuwjaarsborrel

Het jaarlijkse nieuwjaarsfeest van ACA was een avond om nooit te vergeten. Het thema van dit jaar: "Animatie". Hoe wij het graag noemden: Hakuna MatACA. 🎉 Zoals elk jaar waren de kostuums van onze teamleden werelds, om het zo mooi te benoemen: van superhelden en schurken tot geliefde animatiefiguren. De aanwezigen hebben hun bestje beentje voorgezet.

Het feest vond plaats in Antwerpen en werd ingevuld met heerlijk eten, muziek en veel dansen. Onze CEO Ronny Ruyters hield zijn jaarlijkse toespraak, waarin hij enkele van de verwezenlijkingen van het bedrijf van het afgelopen jaar belichtte. Daarnaast maakte hij van de gelegenheid gebruik om de teamleden die al 5, 10, 15 en zelfs 20 jaar deel uitmaken van de ACA-familie in de spotlight te plaatsen. We willen jullie allemaal bedanken voor jullie voortdurende inzet en om deel uit te maken van ons verhaal. We kijken uit naar nog vele jaren en successen samen!

Top kostuums, top avond! 🎉

De avond was een geweldige gelegenheid voor collega's om zich uit te leven en plezier te maken, terwijl ze ook samen de successen van het bedrijf vierden. De kostuums waren geweldig, en het was duidelijk dat iedereen veel moeite in hun outfits had gestoken. Kijk zelf maar! ;-)

De Hakuna MatACA New Year's Party was -zoals ieder jaar- geweldig, en we kunnen niet wachten om te zien welk thema ons interne feestcomité volgend jaar zal bedenken. Het was dé perfecte manier om met collega's het nieuwe jaar in te luiden en mooie herinneringen samen te creëren!

Bedankt aan iedereen die aanwezig was en er zo'n top avond van heeft gemaakt! 🎊