INNOVATION
05/06/2024

Infosessie Innovatiemanagement in Finance bij VOKA

Op uitnodiging van VOKA hebben onze experts Alexander Frimout en Peter Jans onlangs een boeiende infosessie gegeven over Innovatiemanagement in Finance voor een selecte groep CFO's en finance professionals. De sessie vond plaats in een interactieve setting met vertegenwoordigers van verschillende bedrijven waaronder Nitto Belgium, P&V Panels, Houben, Group Ceyssens, ….

Peter Jans during the VOKA information session about innovation in finance

Tijdens de sessie hebben Alexander en Peter verschillende belangrijke thema's behandeld:

  • Stimuleren van een innovatiecultuur binnen finance: Het belang van een innovatieve mindset binnen financiële afdelingen.
  • Technologische ontwikkelingen in finance: De nieuwste technologische mogelijkheden die de financiële sector kunnen transformeren.
  • De rol van AI in finance: Hoe artificiële intelligentie kan bijdragen aan efficiëntere en effectievere financiële processen.
  • Procesinnovatie in finance: Vernieuwing in financiële processen en de ontwikkeling van nieuwe financiële producten en diensten.

De presentatie werd gevolgd door interessante discussies en interactieve dialogen, wat leidde tot waardevolle inzichten en inspiratie voor de aanwezigen. Wij danken VOKA voor de gelegenheid en kijken uit naar toekomstige samenwerkingen! 

Benieuwd naar hoe AI je Finance afdeling kan versterken? Boek een vrijblijvend gesprek met Peter Jans en ontdek de mogelijkheden & oplossingen die jouw team kunnen ondersteunen. ⬇️