TOOLS FOR TEAMSATLASSIAN
02/12/2020

Onafhankelijke Ziekenfondsen en ACA Group sluiten raamovereenkomst af

2 december 2020 – ACA IT-Solutions (ACA) en MLOZ IT, het IT-departement van de Onafhankelijke Ziekenfondsen, sluiten een raamovereenkomst af voor een periode van vier jaar. ACA werd in dit bestek gekozen tot de winnaar in de gunning. Tijdens dit partnerschap zal ACA de Onafhankelijke Ziekenfondsen ondersteunen bij het verder professionaliseren en uitbreiden van de ‘ruggengraat’ van hun interne processen. Daardoor beschikken de Onafhankelijke Ziekenfondsen straks over meer uniformiteit, data en KPI’s om hun support en projecten op te volgen en bij te sturen indien nodig.

De Onafhankelijke Ziekenfondsen wensen sterker te gaan samenwerken met andere mutualiteiten. Om dit op een vlotte manier te laten verlopen, dienen ook de interne processen geoptimaliseerd te worden. Op basis van deze uitdaging schreven de Onafhankelijke Ziekenfondsen een aanbesteding uit voor alle Belgische Atlassian Partners met de juiste expertise om hen hierin te begeleiden.

Atlassian gold solution partner

Als Gold Atlassian Solutions Partner zullen wij de Onafhankelijke Ziekenfondsen de komende vier jaren adviseren en ondersteunen. Tijdens de duur van dit raamcontract is het de bedoeling om de eerder vermelde optimalisatie uit te voeren. Ook het professionaliseren van de Atlassian tools en het optimaliseren van test management en portfolio management vormen een belangrijk onderdeel van het werk dat we bij de Onafhankelijke Ziekenfondsen zullen uitvoeren. Bovendien is het dankzij dit bestek ook mogelijk voor andere partijen om met ACA als partner in zee te gaan.

De Onafhankelijke Ziekenfondsen streven ernaar om proactief en innoverend te zijn in de gezondheidssector. Ze vinden het dus zeer belangrijk om met betrouwbare IT-partners in zee te gaan. We zijn erg trots dat wij deze rol mogen vervullen. Bovendien zijn ACA IT-Solutions en de Onafhankelijke Ziekenfondsen geen onbekenden voor elkaar. ACA heeft immers al enkele mooie projecten opgeleverd voor deze groep.

quote of Wim Van Heesbeke, CIO at MLOZ

quote of Peter Jans, Atlassian lead at ACA

Ronny quote about MLOZ