ACA
08/03/2022

Nieuwe financieel directeur gaat groeistrategie ACA Group vormgeven

Hasselt - ACA Group, een innovatieve aanbieder van IT diensten en producten gespecialiseerd in digitale oplossingen en transformatie, versterkt zijn directieteam met de heer Nick Wuestenbergs, een doorgewinterd financieel manager die de groeistrategie van de onderneming in de komende jaren mee zal uittekenen. Als Chief Financial Officer (CFO) van ACA Group zal Wuestenbergs onder andere overnamekansen in het kader van het actieve acquisitiebeleid van ACA Group analyseren. Op die manier wil de onderneming verder uitgroeien tot toonaangevende specialist in digitale transformatie met bijzondere aandacht voor duurzaam ondernemen.

De heer Wuestenbergs is niet aan zijn proefstuk toe. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in het financieel beheer van Belgische bedrijven in uiteenlopende economische sectoren. Zo werkte hij voor het consultancybedrijf E&Y Brussels; was hij verantwoordelijk voor het financieel beheer van ABC Dental & Pharma, een onderdeel van de Omega Pharma groep en was hij CFO en bestuurder bij bandenspecialist Groep De Condé.

Ronny Ruyters, CEO van de ACA Group verwelkomt het nieuwe directielid: “Nick is van vele financiële markten thuis en is met zijn uitgebreid netwerk in de Vlaamse zakenwereld de juiste man op de juiste plaats om ons op ons groeipad te begeleiden. Die ambitieuze groeistrategie is erop gericht om het personeelsbestand in de komende maanden en jaren verder uit te breiden via organische groei en via een dynamische acquisitiepolitiek.”

“Al vanaf de eerste gesprekken zaten we op de dezelfde lijn en ik ben dan ook verheugd om het leidinggevend team te vervoegen. Ik ben onder de indruk van de toewijding van het team aan de solide strategische groei, van de focus op de ACA-medewerkers en de klanten en van het streven naar een positieve impact op de wereld als de kernprioriteiten van het bedrijf.”

Nick Wuestenbergs, Chief Financial Officer bij ACA Group
Nick Wuestenbergs - Chief Financial Officer
Nick Wuestenbergs