KIBO and ACA Group
DIGITAL EXPERIENCEE-COMMERCE
19/09/2022

Partner Kibo - enige leider door onderzoeksbureau in B2C Commerce Solutions Research Report

Onze partner Kibo is in het laatste rapport van een groot afhnkaleijk onderzoeksbureau als leider in B2C Commerce Solutions uit de bus gekomen.

ACA partner Kibo named as leader in the B2C Commerce Solutions Research Report

Dit rapport bevat uitgebreide richtlijnen met een evaluatie van de topleveranciers in bepaalde marktsegmenten. Het wordt om de twee jaar uitgebracht met als doel bedrijven te helpen bij het kiezen van de juiste leverancier voor hun technologiebehoeften en use cases. In hun nieuwste editie toont het rapport hoe de behoeften en ervaringen van digitale B2C-bedrijven de handelstechnologie beïnvloeden en innovatie stimuleren.

Kibo is uitgeroepen tot de leider van B2C Commerce Solutions en werd gekozen tot "meest geschikt voor digitale bedrijven die prioriteit geven aan een vooraf geïntegreerd platform met gedeelde services in verschillende functionele gebieden." Hun op API gebaseerde, multi-tenant SaaS-oplossing op basis van microservices helpt retailers en brands om zich snel aan te passen aan de steeds veranderende consumentenomgeving met een grote diepte en breedte van diensten.

Kibo Headless eCommerce scoorde het hoogst in verschillende categorieën, waaronder:

  • Architectuur
  • Order- en voorraadbeheer
  • Prestatie
  • Ondersteunende producten en diensten
  • Rapportage en analyse
  • Productvisie

We are proud of our partnership with Kibo and look forward to the road ahead of their innovative unified commerce platform that continues delivering personalized, omnichannel experiences for brands and retailers!

We zijn trots op onze samenwerking met Kibo en kijken uit naar ons verdere partnerschap!

Wil je het volledige rapport downloaden? Klik dan op onderstaande button! ⬇️