ACA
12/01/2023

Succesful first quarterly internal meeting of 2023!

Afgelopen week organiseerden we onze eerste interne meeting van 2023 in ons kantoor te Hasselt. Ieder kwartaal organiseren we zo een interne meeting in 1 van onze kantoren en digitaal. De agenda bestaat uit interne bedrijfsupdates, interne of externe sprekers en inspiratie sessies. En uiteraard voorzien we heerlijk eten en drinks! 

De interne meeting volgt traditioneel een evenementformaat en tijdens deze avond worden grotere bedrijfsprojecten besproken. Na de presentatie volgt het gezellige deel: eten en (bij)praten met collega's van de andere kantoren die meestal bij de klant werken.

interne. meeting

We startten de interne meeting met een kick-off 2023 door onze CEO Ronny Ruyters en CTO Stijn Van den Enden. Tijdens de kick off, kondigden Ronny en Stijn enkele belangrijke bedrijfsupdates aan alsook onze doelen voor 2023. Daarnaast deelden ook enkele andere collega's leuke updates.

Na de presentatie was het tijd voor kennisdeling - in de vorm van break-out sessies - door onze eigenste collega's. Tijdens deze sessies delen enkele teamleden hun kennis over een specifiek topic, tool, expertise domein, ... aan de hand van een presentatie en Q&A-sessie. Knowledge sharing = caring. ;-)

Break out sessies

  • Tom De Wolf gaf een korte inleiding over Data Mesh en welke oplossingen het kan bieden.
  • Stijn Vandereyken gaf ons meer inzicht in een modern dataplatform.
  • Jelle Cayman vertelde ons hoe zijn team de traditionele rode alarmknop in ziekenhuiskamers transformeerde om te voldoen aan de moderne behoeften van zowel patiënten als zorgpersoneel.
  • En last but not least, deelde Peter Jans zijn kennis over het bouwen en draaien van high availability apps in de cloud.

Na de leerrijke break-out sessies was het tijd om te dineren en bij te praten met de collega's! Het was weer een topavond en we kijken al uit naar een geweldig 2023 samen!