EVENTVOXXED DAYS BRUSSELS 2023
27/04/2023

Waarom alle developers Voxxed Days Brussels moeten bijwonen

Voxxed Days, een eendaagse spin-off van Devoxx, komt naar Brussel op 23 mei 2023. Voor ontwikkelaars, architecten en iedereen met een hart voor technologie, is het de ultieme kans om te netwerken, hacken en van elkaar te leren in een unieke en inspirerende sfeer.

In dit interview vertellen Stephan Janssen (oprichter van Devoxx) en Stijn Van den Enden (CIO van ACA Group) wat we kunnen verwachten en waarom Voxxed Days Brussels een must is voor elke developer.

Interview met Stephan and Stijn:

Interview with Stephan Janssen and Stijn Van den Enden

Wat is Voxxed Days precies en wat is de link met Devoxx?
Stephan: Devoxx is een bekende serie community-gedreven ontwikkelaarsconferenties die developers een platform bieden om meer te weten te komen over de nieuwste trends, technologieën en best practices op het gebied van softwareontwikkeling. Voxxed Days zijn in feite een kleinere versie van Devoxx, maar met dezelfde focus op hoogwaardige keynote-presentaties, technische sessies, hands-on labs, inspiratie en netwerkmogelijkheden. De Voxxed Days is het meest waardevolle eendaagse community-evenement voor ontwikkelaars, door ontwikkelaars.

Waarom is ACA Group zo enthousiast om Voxxed Days Brussels te organiseren?
Stijn: ACA Group is al lang lid en sponsor van Devoxx. Met Voxxed Days Brussels willen we ook de developer community in Brussel de kans geven om elkaar te ontmoeten op een uniek event. Het is een goed alternatief voor het grotere Devoxx evenement in Antwerpen, dat over het algemeen binnen een paar minuten uitverkocht is. Voxxed Days Brussels is ideaal om inzichten te delen en te netwerken met collega's. We zijn ervan overtuigd dat het een sterke impuls zal geven aan de developer community in Brussel. En daar doen we het voor.

Waarom is Voxxed Days Brussels een must-attend evenement voor elke ontwikkelaar?
Stephan: Sinds de coronapandemie werken veel ontwikkelaars vooral vanuit hun eigen thuiskantoor. Voxxed Days Brussels is een goede gelegenheid om je bubbel te verlaten en andere ontwikkelaars te ontmoeten. Voor ontwikkelteams die op zoek zijn naar een inspirerende teambuildingactiviteit, is dit de beste keuze. Het is enorm krachtig om je een hele dag onder te dompelen in de nieuwste technologieën in jouw branche. Nergens anders vind je dezelfde concentratie van spraakmakende talks, interessante sprekers, innovatieve bedrijven en collega-ontwikkelaars om mee te communiceren.
Stijn: Goed gezegd Stephan! Ik wil er nog aan toevoegen dat de locatie voor de Voxxed Days, de EGG in Brussel, de perfecte plek is voor een evenement als dit. Het ondersteunt echt het community-aspect van Voxxed Days.

Naar welke keynote of talk van Voxxed Days Brussels kijk jij het meest uit?
Stijn: Met meer dan twintig superinteressante talks en keynotes, verdeeld over zes tracks, is het moeilijk om er één uit te kiezen. De keynote van Sander Hoogendoorn wil ik echter zeker niet missen. Hij zal een inspirerend persoonlijk verhaal vertellen over zijn leven als levenslange ontwikkelaar en de weg naar het schrijven van prachtige code.
Stephan: Ja, dat is zeker een aanrader. Hij bracht dezelfde keynote tijdens Voxxed Days Bucharest en alle aanwezigen waren echt overweldigd door zijn beklijvend verhaal.

Nog een laatste tip voor de lezers?
Stephan: Ik moedig deelnemers altijd aan om sessies bij te wonen over thema's waar ze niets vanaf weten. Zo leer je het meest.
Stijn: Ik raad alle ontwikkelaars aan om nu hun tickets voor Voxxed Days Brussels te kopen. Met een lage ticketprijs van 195 euro, inclusief eten en drinken, en rekening houdend met de kwaliteit van het programma, is dit de beste prijs-kwaliteitverhouding die je kan vinden.

Wil je meer informatie over Voxxed Days Brussels (of je ticket kopen)?