Ons partnerschap met Microsoft Azure

Opzoek naar een ervaren Microsoft Azure partner?

Samen leveren we innovatieve en op maat gemaakte oplossingen om aan de veranderende IT-behoeften van je organisatie te voldoen en het volledige potentieel van de cloud te benutten.Onze Microsoft Azure diensten

Samenwerken met ACA Group en Microsoft Azure opent een wereld aan mogelijkheden. Hier zijn enkele van de diensten die wij aanbieden:

 • Azure Cloud Migration

  Wij zorgen voor een naadloze migratie naar Microsoft Azure, zonder verstoringen in je bedrijfsprocessen en met maximale efficiëntiewinst.

 • Azure DevOps

  Versnel je software-ontwikkeling en -oplevering met Azure Devops. Het is de ideale manier om de samenwerking en productiviteit in je organisatie te stimuleren.

 • Azure Managed Services

  Laat het dagdagelijkse beheer van je Azure-omgeving aan ons over. Zo kan jij je concentreren op je kernactiviteiten.

 • Azure Data Solutions

  Met de data-analyse en AI-mogelijkheden van Azure haal je het volle potentieel uit je data. Het is een krachtig hulpmiddel om inzichten te transformeren naar concrete optimalisaties.

 • Azure IoT

  Benut het Internet of Things (IoT) om innovatie te stimuleren, je bedrijfsvoering te verbeteren en nieuwe inkomstenstromen te creëren.

 • Azure Security

  Bescherm je digitale kostbaarheden met de geavanceerde beveiligingsfuncties van Azure, versterkt met de beveiligingsexpertise van ACA Group.

Waarom kiezen voor Microsoft Azure en ACA Group?

 • Ongeëvenaarde cloudmogelijkheden

  Microsoft Azure is een robuust en schaalbaar cloudplatform met een uitgebreid dienstenpakket. Samen met Microsoft bieden wij je de beste functionaliteit van Azure, afgestemd op jouw zakelijke behoeften.

 • Experts waarop je kan rekenen

  De uitgebreide ervaring van ACA Group en de cloudexpertise van Microsoft is een winnende combinatie. Ons team van gecertificeerde Azure-professionals begeleidt jou tijdens het cloudtraject, van het eerste advies tot de implementatie en blijvende ondersteuning.

 • Op maat gemaakte oplossingen

  Geen twee bedrijven zijn hetzelfde, en je IT-oplossingen zouden dat ook niet moeten zijn. ACA Group en Microsoft Azure werken samen om op maat gemaakte cloudoplossingen te creëren die aansluiten bij jouw specifieke doelstellingen. Het is jouw garantie voor optimale prestaties en kosteneffectiviteit.

 • Beveiliging en naleving

  Microsoft Azure biedt een veilige en conforme omgeving. Met onze beveiligingsexpertise en best practices voegen we er met ACA Group nog een extra beschermingslaag aan toe.

Logo's partnership Azure

Wil je de opportuniteiten van Microsoft Azure voor jouw business ontdekken?

Reference case: Fairville

Over Fairville

Fairville helpt steden en gemeenten het herstel van lokale bedrijven te stimuleren en het gemeenschapsgevoel nieuw leven in te blazen. Fairville doet dit door een speciaal digitaal platform te creëren met programma's die mensen aanmoedigen om betrokken te raken bij de gemeenschap en lokale bedrijven te ondersteunen.

Uitdaging

De Buck-e-app is in eerste instantie ontwikkeld via een samenwerking tussen ACA en The Studio (Belfius). Buck-e beloont kinderen die ervoor kiezen om met de fiets of te voet naar school te gaan in plaats van met de auto. De app communiceert met een sensor op hun fiets of rugzak om hun etappes bij te houden. Om dit voor veel studenten uit verschillende plaatsen te laten werken, moest er een platform worden ontwikkeld dat gemakkelijk kan worden geschaald en steeds meer deelnemers kan verwerken.

Oplossing

In samenwerking met Collectiv heeft ACA Group een robuuste digitale oplossing ontwikkeld. Het platform maakt gebruik van gecontaineriseerde app-services met automatische schaalbaarheid om piekbelasting op te vangen en wordt zorgvuldig gemonitord via Azure Application Insights. De oplossing wordt beheerd met behulp van Infrastructure as Code, waarbij specifiek gebruik wordt gemaakt van Terraform.

Toegepaste technologieën