e-commerce hero image

Krachtige B2B e-commerce binnen handbereik

Flexibel gebouwd voor een perfect passende oplossing

e-commerce hero image

Waarom kiezen voor een B2B e-commerce oplossing?

 • Verkoop meer

  Een e-commerce oplossing zorgt ervoor dat je meer kan verkopen aan bestaande klanten dankzij naadloze up- en cross-selling.

 • Bereik meer klanten

  Dankzij e-commerce zijn je klanten niet gebonden door een bepaalde geografische locatie.

 • Efficiëntere verkoop

  B2B organisaties die via de digitale weg aan hun klanten verkopen, kennen doorgaans een grotere omzet en lagere kosten.

 • Open 24/7

  Je e-commerce business is altijd open, zodat jouw klanten jouw producten of diensten kunnen kopen waar en wanneer het hen uitkomt.

 • Betere ervaring voor kopers

  Een betere ervaring voor kopers leidt tot een hogere klanttevredenheid en een hogere mate van klantenbehoud.

 • Nauwkeurige data-analytics

  Optimaliseer je supply chains, schakel je business een versnelling hoger en stuur sneller bij dankzij nauwkeurige inzichten.

Enkele cijfers over B2B e-commerce

 • Volgens Gartner kennen B2B organisaties met een digitale verkoop een omzetstijging van 30% en een daling in kosten van 20% vergeleken met concurrenten zonder online B2B-verkoop.
 • 49% van de B2B-verkoop verloopt nog manueel. Een e-commerce oplossing helpt om het manuele werk te verminderen, waardoor je je business verder kan stroomlijnen voor lagere kosten en een groter concurrentieel voordeel.
 • B2B-kopers verwachten een koopervaring zoals ze die kennen van hun B2C-ervaringen. In 2024 zal 80% van de bestellingen en stockaanvullingen volledig contactloos verlopen. Eenn e-commerce oplossing is een grote hulp om tegemoet te komen aan de vraag naar een vlotte koopervaring.

Wij bieden een ongeëvenaarde ervaring qua digital commerce voor jou en jouw klanten. We verzorgen immers niet enkel in samenspraak met jou de juiste oplossing, maar ontwikkelen ook een solide e-commerce strategie zodat jij er zeker van bent dat je de maximale waarde uit jouw investering haalt. Klaar om je verkoop naar nieuwe hoogten te tillen?

Onze e-commerce oplossingen

 • Liferay

  ✅ Bijzonder gebruiksvriendelijk

  ✅ Diepgaande personalisatie

  ✅ Inclusief Liferay DXP, méér dan enkel een e-commerce platform

  ✅ Verfijnde data en inzichten over je klanten

  ✅ Uitgebreide bibliotheek met plug-ins & portlets

 • Kibo

  ✅ Volledige SaaS

  ✅ Advanced Order Management mogelijkheden

  ✅ Headless & Non-Headless

  ✅ PoS (point of sale) mogelijkheden

  ✅ Diepgaande personalisatie

Voordelen van onze e-commerce oplossingen

 • Specifiek voor B2B gebouwd

  De oplossingen die wij aanbieden komen out-of-the-box met B2B features en zijn geen aangepaste B2C-oplossingen. Daardoor voldoen onze oplossingen aan alle noden en vereisten die bedrijven hebben, in plaats van slechts een halve oplossing te zijn die maar enkele van de benodigde features biedt.

 • Personalisatie dat voor omzet zorgt

  Onze e-commerce oplossingen bieden ongeëvenaarde mogelijkheden tot diepe personalisatie van de customer journey, zodat jij de koopervaring van je klanten kan verbeteren en je omzet kan verhogen.

 • Een oplossing dat past binnen elk bedrijf, maar toch op maat gemaakt

  Het maakt niet uit in welke branche je zit of hoeveel omzet je precies draait: onze e-commerce oplossingen zijn flexibel genoeg om binnen elk bedrijf te passen. Dankzij onze expertise kunnen we de oplossing ook precies aanpassen aan wat jij nodig hebt.

 • Flexibel, schaalbaar en makkelijk te integreren

  Zowel onze Kibo als Liferay e-commerce oplossing kan snel en gemakkelijk naar boven of beneden toe geschaald worden afhankelijk van de noden op dat moment. Bovendien integreren ze naadloos met ERP-, CMS-, PIM-, OMS- en andere oplossingen.

 • Volledig aanpasbaar

  Andere e-commerce platformen zijn vaak weinig of moeilijk aanpasbaar, terwijl ze wel de hoofdprijs vragen. Onze oplossingen zijn wel volledig aanpasbaar, wat jou de ultieme flexibiliteit biedt.

Waarom kiezen voor A.C.A.?

 • Meer dan 17 jaar ervaring in e-commerce

  Met meer dan 17 jaar ervaring hebben al meer dan 20 verschillende oplossingen getest en uitgeprobeerd. We weten dus perfect wat er werkt en wat niet, niet alleen wanneer het gaat om het bouwen van jouw e-commerce oplossing, maar ook alles daarrond, zoals de juiste strategie, ondersteuning en advies.

 • Sterke focus op security

  We zijn er trots op dat we veilige omgevingen bouwen, die slechte bedoelingen geen kans geven en de impact van menselijke fouten zo veel mogelijk verkleinen. Het is alsof je bedrijfskritische software in een sterk beveiligde kluis draait! We komen tot deze hoge mate van beveiliging dankzij het gebruik van krachtige Cloud tools, actieve detectie en door het 'principle of least privilege' steeds te hanteren.

 • Brede expertise in e-business

  Ons multidisciplinair team heeft de juiste expertise in een breed spectrum van e-business oplossingen. Dat betekent dat we niet enkel kunnen helpen met e-commerce, maar ook met PIM, MDM, fulfillment, markten, datasyndicatie en nog veel meer.

Hallo. Let's connect!

Heb je vragen over hoe we je precies kunnen helpen? Gunter staat klaar met de antwoorden!

Gunter Van Steen
Solution Architect