Benut het volle potentieel van je data

Waarom een duidelijke datastrategie zo belangrijk is

 • Krijg betere inzichten

  Met de juiste datastromen en de visalisatie hiervan krijgt je organisatie sneller betere inzichten, een niet te onderschatten competitief voordeel.

 • Ga niet blind de toekomst in

  Een tekening van je data-architectuur is 5 jaar later niet meer relevant. Het is echter wel essentieel om een blauwdruk of framework op te stellen om je toekomstige data-initiatieven futureproof te maken!

 • De neuzen in dezelfde richting

  Een duidelijke datastrategie helpt je om met je interne en externe partners op één lijn te zitten. Met de juiste architectuur kan je zelf aansturen op wat jij wil wanneer je datacontracten afsluit met je partners!

Wat is een data-architectuur en waarom is die belangrijk?

In order to view this content, you need to accept Marketing & third party cookies.

Click here to adjust your preferences

Onze services rond data

 • Bepalen van de juiste datastrategie & roadmap

  Een 'finale set-up' bestaat helaas niet. Het landschap waarin data ligt is enorm en kan snel te complex worden zonder de juiste datastrategie. Daarom is het belangrijk om een architecturale blauwdruk op te stellen om als gids te gebruiken, zonder alles tot in het kleinste detail te definiëren. Samen kunnen we een architectuur opstellen die meegroeit met jouw data en jouw bedrijf.

 • Data discovery

  Visualiseer je data om nieuwe inzichten te krijgen. Het heeft geen zin om nieuwe rapporten of dashboards op te stellen zonder je eindgebruikers te betrekken in het proces van de data discovery. Enkel de juiste data heeft immers heel wat te vertellen. Dit laten we je graag zien aan de hand van een prototype dat we opstellen aan de hand van jouw data en jouw eindgebruikers!

 • Data-architectuur

  Data meshing is het nieuwe normaal. Een goed uitgedachte domain-driven architectuur is klaar voor de toekomst. Met data meshing erbij kan je data naadloos hierin integreren. Bovendien helpt data meshing je om je eventuele uitdagingen wat betreft data (domain) ownership aan te gaan en kan je je governance over je datalandschap verbeteren.

 • Data pipelines

  Of het nu stream of batch pipelines zijn, wij zorgen ervoor dat het gewoon werkt. Het al dan niet aanleveren van data in real-time is geen technische kwestie, maar een functionele. Hedendaagse data-oplossingen kunnen beide parallel aanleveren met een gemeenschappelijk proces. Het voordeel hiervan is dat je maar één keer en op één plek je businesslogica moet toepassen. Terwijl je monitoring je dataflows verzorgt, voorziet je data catalogus je van inzichten in jouw data pipelines op elk gewenst moment.

 • Support services

  Jouw back-up staat klaar! Eens je dataplatform draait (nice!), kan het zijn dat je af en toe wat hulp nodig hebt van een expert, of dat je graag snelle support wil wanneer er zich een incident voordoet. Geen zorgen, we staan voor je klaar! Als je je echt volledig op je kerntaken wil focussen, kunnen we zelfs een stapje verder gaan en jouw dataplatform voor jou managen in een vlotte, volledig onderhouden en gemonitorde cloudomgeving.

Onze data oplossing(en) voor Livlina 📊🚀

Waarom voor ACA kiezen?

 • Wij begrijpen jouw uitdagingen in het datalandschap

  Elk project en elke klant is uniek. Er is geen oplossing die voor iedereen geschikt is. Misschien is je grootste uitdaging consistende en opgeschoonde data leveren, terwijl iemand anders net de prestaties wil verbeteren. Dankzij onze ervaring in projecten van uiteenlopende aard zijn we in staat om snel mogelijke valkuilen binnen uw huidige (of toekomstige) opstelling te herkennen, begrijpen en vermijden.

 • Betrouwbare Azure Partner

  Als officiële Microsoft-partner begrijpen we de behoefte aan een veilige en compliant cloudinfrastructuur. Met ChatGPT en sterke dataservices kan dit innovatieve cloudplatform van jou zijn. Met onze expertise en gekwalificeerde Azure Cloud engineers zijn wij de perfecte partner voor uw clouduitdagingen.

 • Jouw startpunt voor een datanetwerk zonder vendor lock-in

  Hoewel onze visie op data niet afhangt van specifieke technologieën, hebben we een duidelijke voorkeur om met technologieën te werken die echt het verschil maken voor onze klanten. Als een klant echter beslist om met andere tools te werken, staan we 100% achter die keuze. We streven ernaar om jouw single point of contact te zijn voor al je vragen over data. Als we het antwoord zelf niet kunnen formuleren, spreken we ons uitgebreide netwerk aan om samen de oplossing te vinden!

quote met "In God we trust. All others: bring data".

Onze partnerships

Enkele succesverhalen van onze klanten

Ontdek meer over #data

Hoe kunnen we jou helpen? ⬇️

Hallo. Let's connect!

Vul bovenstaande formulier in of contacteer Stijn rechtstreeks!

Stijn Vandereyken
Data Lead & Expert