software developer stage

Doe meer met cloud DevOps

Maximaliseer je productiviteit en software delivery

software developer stage

Voordelen van cloud DevOps

 • Maak meer tijd vrij voor je team

  Dankzij geautomatiseerde en gestandaardiseerde productie-omgevingen zijn deployments voorspelbaar. Bovendien zorgen deze ervoor dat je teamleden zich niet meer moet bezighouden met repetitieve taken, maar zich volledig kunnen focussen op uitdagendere vraagstukken.

 • Kortere deliverytijden

  DevOps gebruikt een hoge mate van geautomatiseerde processen om een vlotte software delivery te garanderen. Bovendien zorgt de samenwerkende aard van DevOps ervoor dat enige problemen sneller opgemerkt worden, wat het releaseproces nog meer versnelt.

 • Hogere mate van Agile samenwerking

  DevOps verbetert de Agility van je business door een atmosfeer te creëeren van wederzijdse samenwerking, communicatie en integratie over verschillende teams heen. Dat leidt tot betere producten, betere dienstverlening én een fijnere teamwerking.

 • Lagere kosten

  Omdat DevOps heel wat aspecten van je organisatie en je processen stroomlijnt, kan je jouw producten aan een betere competitieve prijs aanbieden vergeleken met een concurrent die DevOps nog niet even ver heeft doorgevoerd als jij.

Onze DevOps services

DevOps set-up

Dankzij onze jarenlange ervaring weten we perfect hoe we een DevOps workflow met de juiste tools moeten opzetten voor jou. We gebruiken daarbij best practices zoals infrastructuur-als-code, blue/green deployment en continuous delivery.

atlassian consultant
atlassian consultant

Beoordelen en verbeteren van jouw DevOps set-up

Na een grondige analyse geven onze experts jouw DevOps practices een bepaalde score en geven ze advies over mogelijke verbeteringen. Elk van die verbeteringen staat tot in detail uitgelegd, met de voordelen en de impact op jouw organisatie.

Waarom voor A.C.A. kiezen?

 • Ingebouwde verbeteringen

  Om van DevOps echt een succes te maken, is het belangrijk om de juiste data te hebben om zo de performantie en het slagen van elk stadium in de gaten te houden. Onze aanpak omvat geïntegreerde automatische testing die op zoek gaat naar mogelijke verbeteringen, die we dan samen met jou prioriteren en uitvoeren.

 • We practice what we preach

  We ontwikkelen zelf ook software, dus begrijpen we heel goed hoe Dev en Ops moeten samenwerken. We ondersteunen immers al jaren onze eigen Agile ontwikkelingsteams en gaan steeds op zoek naar nieuwe manieren om workflows en software deliveries nog verder te stroomlijnen.

 • Innovatieve aanpak

  Dankzij onze jarenlange ervaring merken we snel nieuwe innovatieve technologieën en aanpakken op en kunnen we deze snel implementeren. Zo hebben we zeer snel een infrastructuur-als-code aanpak kunnen opnemen en gebruiken we voorspellende tools om downtime te voorkomen en incidenten op te lossen voordat ze je processen helemaal in de war sturen.

Onze partners en technologieën

Lees verder

Hallo. Let's connect!

Vul bovenstaande formulier in of contacteer Peter rechtstreeks!

Peter Jans
Peter Jans
Cloud and Innovation Architect & Business Unit Manager