expert training hero image

Expert training

Ontwikkel jezelf en ga voor goud met onze IT- en businesstrainingen

expert training hero image

Training

We hebben intussen al meer dan 30 jaar ervaring en kennis in softwareontwikkeling en ons bedrijf te runnen met een focus op innovatie. Zou het niet wat egoïstisch zijn om al die kennis voor onszelf te houden?

We bieden daarom verschillende trainingen en coachings aan gebaseerd op onze eigen ervaringen om jouw teams sneller, slimmer en ronduit beter te laten werken.

  • Agile coaching gebaseerd op een voorgaande analyse van jouw organisatie en gekoppeld aan een diepgaande training voor jou en je team.
  • Productmanagement training: leer hoe je meteen het juiste product bouwt.
  • Liferay DXP training om je weer helemaal bij te brengen met de functionaliteit en ontwikkelingen binnen Liferay DXP, plus bijkomende trainingen voor administrators, site-admins, content editors en trainers die daarna zelf kennis willen doorgeven over Liferay DXP.
  • Atlassian product training voor Jira, Confluence, Bitbucket en meer voor zowel gebruikers als administrators.

  Gratis sessies

  Ben je nog aan het twijfelen? In dat geval kan je als voorproevertje één van onze gratis sessies bijwonen. We bieden heel wat verschillende talks en workshops over innovatie, employee engagement, cloud, teamsamenwerking en nog veel meer!

  Waarom kiezen voor A.C.A.?

  • Onderwezen door experten in het veld

   We bieden onderwijs door echte experts die hun domein vanbinnen en vanbuiten kennen en weten welke aspecten het meest belangrijk zijn. Daardoor krijg jij steeds de meest relevante en juiste input tijdens de trainingen.

  • Recht uit het veld

   We practice what we preach. We adviseren niet blindelings in onze trainingen: we proberen methodes uit, testen en experimenteren en leren daaruit. Op die manier kunnen wij unieke inzichten in onze trainingen verwerken die je nergens anders vindt.

  • Altijd up-to-date

   Zelf houden we ook enorm van bijleren. Onze teamleden zijn open-minded en doen niets liever dan nieuwe kennis opdoen en uittesten. Deze gretigheid is ook merkbaar in onze trainingen: nieuwe best practices, voorbeelden of inzichten zijn onmiddellijk in de trainingen verwerkt wanneer ze een meerwaarde betekenen.

  Hallo. Let's connect!

  Of je nu een training wil boeken of nog met wat vragen zit: Dorien staat voor je klaar!

  Dorien Jorissen
  Dorien Jorissen
  Sustainability Expert