Intranet

De juiste informatie op het juiste moment: een onmisbaar ingrediënt voor je digitale werkplek

Waarom kiezen voor een Intranet?

Goeie vraag. Hoeveel van onderstaande situaties klinken je bekend in de oren?

 • Verspreide informatie

  Het is niet altijd even makkelijk om de juiste informatie te vinden wanneer je die nodig hebt.

 • Niet-geïntegreerde apps of functionaliteiten

  Het constante geswitch tussen verschillende applicaties en vensters zorgt ervoor dat je minder efficiënt je werk kan doen.

 • Niet eenvoudig om alles op te volgen

  Er is een tekort aan inzichten wat betreft business en operations, waardoor het moeilijk of zelfs onmogelijk is om vooruitgang in doelen op te volgen.

 • Te weinig communicatie

  De communicatie is verspreid over verschillende kanalen, waardoor er een verminderd gevoel van verbondenheid en engagement ontstaat.

Als minstens één van bovenstaande situaties voor jou een te overwinnen uitdaging is, kan jij maximaal profiteren van de voordelen van een modern intranet. Een intranet zorgt ervoor dat jouw business efficiënter draait, helpt je om de veranderende noden van je werkplek op te vangen en geeft consistent je diensten en werknemers een duwtje in de rug.

Nog niet overtuigd? Neem een kijkje naar deze cijfers

intranet stats

De voordelen van een modern intranet

intranet voordelen

Waarom voor A.C.A. kiezen?

 • Wij begrijpen hoe teamwork in elkaar zit

  "Talent wins games, but teamwork and intelligence wins championships." Ons teamwork bestaat niet enkel uit onze eigen teams, maar ook die van jou! We werken samen om de beste resultaten te behalen.

 • Solide projectaanpak

  We dromen van grootse dingen, maar beginnen met kleine stapjes. Dankzij onze Agile methodologie kunnen we altijd opschalen en de scope van een project uitbreiden zodra er een solide basis is om op verder te bouwen. Daardoor hoeven we niet te overcompenseren en dure vergissingen te begaan.

 • Wij gaan voor meerwaarde voor jou

  Ons multidisciplinair team heeft de juiste expertise in huis, of dat nu Liferay, Firebase of JAMstack is. Uit ons brede aanbod van oplossingen kiezen we enkel diegene die de meeste meerwaarde biedt voor onze klanten.

Hallo. Let's connect!

Vul bovenstaande formulier in of contacteer Gunter rechtstreeks!

Gunter Van Steen
Solution Architect