Supercharge je cloudoplossingen

Zonder zorgen, allesomvattend en bovendien kosteneffectief

De voordelen van managed services

In het verlengde van onze diensten over cloudhosting bieden we ook managed services aan als een alles-in-één oplossing, zodat jij de controle behoudt over de jaarlijkse onderhoudskosten voor je volledige set-up.

 • Futureproof

  Eén van de grootste voordelen van managed services is de ononderbroken toegang tot up-to-date technologie. Je hoeft je nooit meer zorgen te maken om verouderde systemen of investeringen in upgrades die niet blijken te zijn wat je gehoopt had.

 • Lagere en voorspelbare kosten

  Dankzij managed services zijn al je kosten verpakt in een vaste kost, terwijl je in-house IT vaker wel dan niet met onverwachte kosten op de proppen komt.

 • Schaalbaar (naar boven én naar beneden)

  Je kan je managed services gemakkelijk naar boven of beneden schalen naargelang je organisatie groeit of je IT-noden verminderen. En dat zonder extra budget te moeten uitgeven aan het opleiden van nieuwe werknemers of een IT-team dat eigenlijk niet zo veel meer om handen heeft.

 • Voorkomen is beter dan genezen

  Een reactief break-fix beleid kan je applicaties en infrastructuur kwetsbaarder maken en zorgen voor onbeschikbaarheden. Managed services bieden een voortdurende en consistente monitoring om zo te voorkomen dat er zaken mislopen of onbeschikbaarheden optreden.

Onze managed services

 • 24/7 security

  We zetten jouw notificaties op voor een sterke beveiliging van jouw cloud en operating systems, hardware, tools en infrastructuur, zoal notificaties over gebruikersbeheer, authenticatie en toegangscontrole. Uiteraard volgen we die notificaties ook meteen op!

 • Onderhoud zonder dat je er iets van merkt

  Je kan op ons rekenen voor al je noden wat betreft het onderhoud van jouw infrastructuur, zoals het veilig starten en stoppen van je servers en applicaties tijdens geplande en ongeplande tijdstippen voor onderhoud.

 • Hou een oogje in het zeil met nauwkeurige monitoring

  Met onze monitoring hou je altijd een oogje vol expertise in het zeil over de beschikbaarheid en prestaties van je applicatie(s), inclusief nauwkeurige rapportering.

 • Altijd een back-up plan achter de hand

  We zorgen ervoor dat je back-ups volledig volgens jouw wensen geconfigureerd zijn. Per ongeluk bestanden verwijderen zal je nooit meer overkomen!

Waarom kiezen voor ACA?

 • Jij behoudt de controle

  Wij bieden zowel volledig beheerde als co-beheerde opties, waarbij we telkens met jou samenwerken om de managed services te bieden die het beste passen voor jou. Jij behoudt altijd zelf de controle, zowel wanneer je alles aan ons overlaat of wanneer we met jouw in-house team samenwerken.

 • Brede expertise

  Ons multidisciplinair team heeft de juiste expertise in huis, of het nu gaat om monitoring, DevOps, of Kubernetes. Uit onze brede waaier aan oplossingen kiezen we steeds enkel die oplossing die het meeste meerwaarde oplevert voor onze klanten.

 • Innovatieve aanpak

  Dankzij onze jarenlange ervaring merken we snel nieuwe innovatieve technologieën en aanpakken op en kunnen we deze snel implementeren. Zo hebben we zeer snel een infrastructuur-als-code aanpak kunnen opnemen en gebruiken we voorspellende tools om downtime te voorkomen en incidenten op te lossen voordat ze je processen helemaal in de war sturen.

Onze partners en technologieën

Hallo. Let's connect!

Of je nu op zoek bent naar managed services, cloud hosting, migratie of optimalisatie, Peter staat voor je klaar!

Peter Jans
Peter Jans
Cloud and Innovation Architect & Business Unit Manager