Werken vanop afstand: meer vrijheid en een hogere productiviteit

De juiste tools maken het verschil

Efficiënt werken vanop afstand vereist twee zaken: enkele best practices en de juiste tools die als een hefboom voor deze best practices dienen. Zo ben je er zeker van dat de productiviteit de hoogte inschiet!

Werk samen vanop afstand met Confluence

Bereik samen meer, ook als je als je aan de andere kant van de wereld zit. Confluence is een remote-friendly team workspace van Atlassian en laat je toe om van waar dan ook samen te werken en organiseren. Bovendien dient Confluence als een knowledge base, sociaal intranet en samenwerkingstool in één fantastisch pakket.

Project- en teambeheer vanop afstand met Jira

De allerbeste teams leveren snel en vaak op, zelfs wanneer ze vanop afstand werken. Jira is de nr. 1 tool om je team te helpen plannen, opvolgen en op te leveren. De tool laat je toe om alle projectinformatie in één oogopslag te bekijken, al je projecten intuïtief te beheren en je team georganiseerd te houden. Allemaal in één geweldige tool.

Communiceer duidelijk dankzij een gepersonaliseerd intranet

De juist informatie op het juiste moment hebben is onmisbaar voor elke digitale werkplek. Dankzij een modern intranet kan jouw organisatie efficiënter draaien, kan je een beter antwoord bieden op de noden van je werknemers en kan je consistent blijven, waar je werknemers zich ook ter wereld bevinden.

Tips, tricks en meer

Hallo. Let's connect!

Vul bovenstaande formulier in of contacteer Dorien rechtstreeks!

Dorien Jorissen
Dorien Jorissen
Sustainability Expert