Fantastische software op maat dat precies aan jouw noden voldoet

Samen gebouwd voor een 'perfect fit'

Waarom kiezen voor een softwareoplossing op maat?

 • Precies op maat van de noden

  Een softwareoplossing op maat is een noodzaak wanneer 'off-the-shelf' software niet voldoet aan je businessnoden. Samen bouwen we een oplossing die écht past binnen je bedrijf.

 • Geen vendor lock-in

  Wanneer wij software op maat bouwen, gebruiken we open-source libraries en licenties. Deze aanpak heeft over de jaren heen meermaals zijn nut bewezen. Onze klanten staan immers niet met de rug tegen de muur door een oplossing die gebonden is aan bepaalde vendors.

 • Naadloze integratie

  Een enorm voordeel aan software op maat is dat deze naadloos kan integreren binnen eender welk aspect van je organisatie of businessprocessen.

Wij bouwen softwareoplossingen op maat van uitermate hoge kwaliteit die jou helpen om zeer specifieke problemen op te lossen. We luisteren naar jouw noden en feedback doorheen onze Agile aanpak en bouwen samen aan de oplossing die jouw business naar een hoger niveau tilt.

Een Agile mindset om precies te bouwen wat er nodig is

Software schrijven is een vak op zich, maar de juiste oplossing bouwen is nog eens een vak apart. Dankzij meer dan 30 jaar ervaring hebben we onze eigen methodologie gaandeweg ontwikkeld met de Agile principes als sterke basis. 98% van de projecten waarvoor we software op maat schrijven gaat in productie precies zoals onze klanten het willen. Hoe komt dat?

 1. We blijven ons voortdurend focussen op wat onze klanten precies nodig hebben. Door deze noden constant in het oog te houden, zijn we er zeker van dat we een eindproduct kunnen afleveren waar onze klanten echt gelukkig van worden.

 2. Wij begrijpen dat een goede samenwerking onmisbaar is en dat deze ons toelaat om individuele prestaties te bundelen naar een gemeenschappelijk doel toe: de best mogelijke oplossing te bouwen.

 3. Samen bouwen we onze oplossingen in kleine stappen. Dankzij deze aanpak kunnen we heel snel tussentijdse feedback opvangen en verwerken om de oplossing gaandeweg te blijven verbeteren.

Bovenstaande punten vormen natuurlijk maar een korte samenvatting van onze aanpak. Heb je graag wat extra info? Kom dan eens langs in één van onze kantoren en we tonen je tijdens een 'factory visit' precies hoe wij ook voor jou de beste oplossing kunnen bouwen.

Waarom kiezen voor A.C.A.?

 • Expertise in een brede waaier aan technologieën

  We bieden softwareoplossingen op maat aan in zowel Java, Python als low code. Wat jouw uitdaging ook is, we zijn er zeker van dat we een oplossing vinden die perfect past voor jou.

 • Een echte partner op lange termijn

  De beste softwareoplossingen zijn diegenen die je samen bouwt. Ons begrip van co-creatie is één van de zaken wat van ons een betrouwbare partner op lange termijn maakt.

 • Meer dan enkel software op maat

  Ons multidisciplinair team heeft de juiste expertise in huis, of het nu gaat om consultancy, product discovery of architecturale studies. Van onze brede waaier aan mogelijke oplossingen kiezen we enkel diegene die het meeste meerwaarde voor onze klanten bieden.

Technologieën

 • Java

  ✅ Java is perfect voor het schrijven van modulaire applicaties en herbruikbare code, waardoor jij als klant kan profiteren van werk dat al geleverd is tijdens voorgaande projecten

  ✅ Platformonafhankelijke taal: write once, use anywhere

  ✅ Buitengewoon groot ecosysteem van doorgewinterde libraries en frameworks voor elke use case

 • Python

  ✅ Dé keuze voor innovatieve projecten

  ✅ Uitgebreide mogelijkheden en brede waaier aan ondersteuning

  ✅ Object-georiënteerd design met uitgebreide controlemogelijkheden

 • Low code

  ✅ Ontwikkeling gaat ongelooflijk snel

  ✅ Snelle validatie en time-to-market

  ✅ Gemakkelijk om in samen te werken

Hallo. Let's connect!

Wanneer het aankomt op softwareoplossingen op maat, weten we dat de eerste stap bestaat uit het luisteren naar onze klanten. Neem dus gerust contact met Ulrich op. Tot snel!

Ulrich Bervoets
Ulrich Bervoets
Business Unit Manager