Strategisch partnerschap tussen Groep IDEWE en ACA resulteert in 10 jaar succesvolle projecten

Wie is Groep IDEWE?

Groep IDEWE richt zich op het fysieke en mentale welzijn van burgers en draagt ​​bij aan verbetering van de werk- en leefomstandigheden, de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers en het beheersen van milieuschade.

Idewe Logo

De uitdaging: nauwe integratie in een divers IT landschap

Het IT-landschap van Groep IDEWE is erg divers. De ontwikkeling van nieuwe applicaties gaat vaak hand in hand met het ondersteunen van legacy software en verschillende technologieën moeten kunnen samenwerken. Hoewel het een uitdaging is om dit te bereiken, is een nauwe integratie van alle applicaties van cruciaal belang voor de dagelijkse werking van IDEWE.

Langdurige klantrelatie & op maat gemaakte, geïntegreerde toepassingen

Ons verhaal met Group IDEWE begon in 2009. Tot nu toe hebben we 8 applicaties ontwikkeld en hebben we bij 3 andere applicaties geholpen. Deze applicaties dienen voornamelijk ter ondersteuning van de interne werkwijze van IDEWE inzake risicobeheer en facturatie. Alle applicaties zijn op maat ontwikkeld en nauw geïntegreerd in bestaande legacy en helpen bij de stroomlijning van de processen voor de klanten van Groep IDEWE. Voor hen maken we het verschil door onze diepgaande technische kennis in combinatie met onze focus op klantgerichtheid.

Webapplicaties op maat voor Groep IDEWE

RISCPRO

2011 – 2014  Custom risk management web app

RISCPRO is een op maat gemaakte webapplicatie om alle risico's van verschillende jobs bij een bepaalde werkgever te visualiseren en in kaart te brengen en deze risico's toe te wijzen aan verschillende werknemers.

My IDEWE

2012 – 2013  Seamless integration

My IDEWE is een webapplicatie waarmee klanten van IDEWE hun medewerkers kunnen beheren en inplannen voor medische onderzoeken. Naadloze integratie met Park en RISCPRO zorgt ervoor dat klanten altijd over de nieuwste versie van hun documenten beschikken.

Panda

2014 – 2018  Web-based time registration tool

Panda is een webgebaseerde tool voor het registreren van activiteiten waarmee medewerkers van Groep IDEWE de tijd besteden aan taken kunnen registreren (voor rapportage en facturatie).

Matrix

2015 – 2018  Web app facilitating invoicing

Matrix is ​​een webapplicatie voor het beheren en opvolgen van afspraken over preventie-units, waardoor facturatie voor Groep IDEWE wordt vergemakkelijkt.

Andere projecten voor Groep IDEWE

Editable PDF

2009

Mailings

2010 – 2011  Mailchimp integratie

Mailings is een Mailchimp-integratie waarmee Groep IDEWE geautomatiseerde en gepersonaliseerde nieuwsbrieven naar haar klanten kan sturen.

Park

2010 – now  DMS met custom en user-friendly front-end

Park is een document management systeem op basis van Alfresco, met een op maat gemaakte en gebruiksvriendelijke front-end. Het vergemakkelijkt de toegang tot personeelsdossiers tijdens medische onderzoeken.

Onderhoud en support voor meerdere applicaties

Naast deze projecten hebben we ook onderhoud en evolutionaire support geboden op enkele bestaande IDEWE softwareprojecten, zoals software voor het afhandelen van offertes, bestellingen, jobtracking, gebruikersbeheer en planningssoftware.

Group IDEWE - man working

4 projecten in 2019

Momenteel werken we samen met IDEWE om naast de uitbreiding van de huidige applicaties nog 4 andere nieuwe projecten te realiseren. De afgelopen 10 jaar hebben we met succes voor meer dan 7,5 miljoen euro aan projecten opgeleverd aan IDEWE.

Onze relatie met ACA is uitgegroeid tot een intense samenwerking op verschillende vlakken. We betrekken onze IT-partners altijd bij de realisatie van onze toekomstplannen. Het is geweldig om te zien dat ACA die rol op briljante wijze op zich neemt en écht met ons meedenkt. De intense klantgerichtheid, de visie en de passie van het ACA-team zorgen voor hoogwaardige, geïntegreerde softwareoplossingen bij Groep IDEWE. Voor mij is ACA een waardevolle partner die met ons meedenkt en IDEWE beter en completer maakt.

Marc Beurms, Managing Director IT & Finance at Group IDEWE bij Group IDEWE
Marc Beurms - Managing Director IT & Finance at Group IDEWE

Gerelateerde customer success stories