ACA Group wint sustainability award tijdens de datanews awards 2022
ACASUSTAINABILITYSOCIAL RESPONSIBILITY
07/06/2022

ACA Group wint Data News Award voor Most Environmentally Responsible ICT Company of the Year

2 juni 2022 - De Data News Awards for Excellence 2022 belonen bedrijven, producten en individuen uit 14 belangrijke categorieën binnen de ICT-sector. De 23ste editie van de Data News Awards for Excellence vond dit jaar plaats in Paleis 11 van Brussels Expo op de Brusselse Heizel, met als thema “The Art of Networking”.  

DataNews awards 2022

ACA Group werd genomineerd in de volgende categorieën:

  • Digital Workplace Innovator of the year
  • IT Services SMB of the year
  • Most Environmentally Responsible ICT Company of the Year

ACA bekroond als pionier in Sustainability

We zijn enorm trots om aan te kondigen dat we de award van ‘Most Environmentally Responsible ICT Company of the Year’ in ontvangst mochten nemen! Dit is een echte primeur, want het is de eerste keer dat er in deze categorie een award werd uitgedeeld. 

ACA Group wins sustainability award at the Data News awards

We hebben de Data News jury kunnen overtuigen met wat alles wat we reeds doen om duurzaam met onze planeet en onze mensen om te gaan, en niet alleen met wat we nog gaan willen doen. Duurzaamheid is ondertussen al een lange tijd ingebed in onze organisatie, waardoor het voor ons en onze medewerkers vanzelfsprekend is om zorg te dragen voor de maatschappij, de economie en onze omgeving. 

Geen woorden, maar daden. We benaderen onze duurzame aanpak niet enkel theoretisch, maar duiken in de praktijk door verschillende projecten zoals onze (bijna volledig) elektrische fleet, ons jaarlijkse ‘Warmste Weekend’ met teamactiviteiten en donaties voor goede doelen, de deelname aan het VOKA Sustainable Development Charter, het behalen van het EcoVadis label en nog zoveel meer. 

ACA receives sustainability award

Maar hier stopt het verhaal voor ons uiteraard niet. Ons doel is om duurzaamheid verder te integreren binnen onze hele organisatie alsook bij onze klanten en partners. We zijn ervan overtuigd dat er ons samen als team een mooie duurzame toekomst te wachten staat. 

Als puur Belgisch ICT-bedrijf timmeren we al vele jaren aan de weg en staan we vandaag bijzonder sterk op het vlak van sustainability. Dat wij de allereerste award in deze categorie mogen ontvangen, geeft extra veel voldoening. Deze bekroning van onze harde werk en van ons streven naar innovatie vinden we belangrijk omdat we hiermee zowel door de professionals als door de markt worden erkend als dé referentie in dit domein.

Ronny Ruyters, CEO bij ACA Group
Ronny Ruyters - CEO

Sustainability is geen solo sport of verdienste, het is de verdienste van het hele ACA team, onze klanten en partners

Dorien Jorissen, Sustainability Expert bij ACA Group
Dorien Jorissen - Sustainability Expert