INNOVATIONLOW-CODESUSTAINABILITYSOFTWARE DEVELOPMENT
08/06/2023

ACA Group en partner OutSystems organiseren Low-Code Sustainability event

Antwerpen, 7 juni 2023 - Business en IT-leiders kwamen samen om zich te verdiepen in het potentieel van de innovatieve Low-Code technologie tijdens ons event "Sustainable Strategy with Low-Code". In samenwerking met onze partner OutSystems had het evenement tot doel de kracht van low-code te laten zien als een duurzame versneller voor organisaties die digitale transformatie ondergaan.

Waarom Low-Code?

Low-Code platform

Low-code platformen winnen steeds meer aandacht en zichtbaarheid op de markt als een krachtige katalysator voor bedrijven die hun digitale transformatie willen versnellen. Naast het leveren van snellere resultaten stellen cloud-native low-code platforms, zoals OutSystems, organisaties in staat om een duurzamere aanpak te hanteren bij de oplevering van hun projecten. Door gebruik te maken van automatisering, beveiliging, onderhoudbaarheid, kwaliteit en schaalbaarheid kunnen bedrijven applicaties bouwen die aan specifieke behoeften voldoen en tegelijkertijd hun ecologische voetafdruk verkleinen.

Duurzame strategieën met Low-Code 

attendees at ACA Group low-code event

Het event bood een exclusieve gelegenheid voor de aanwezigen om in contact te komen met andere business en IT-leiders, waarbij kennisdeling, inspiratie en het delen van ervaringen werden gestimuleerd. De agenda omvatte inspirerende sessies geleid door experts, die waardevolle inzichten en praktische strategieën boden die deelnemers binnen hun eigen organisaties konden implementeren.

Low-Code event speakers

De agenda begon met een korte introductie over OutSystems door teamlid Laurence Luykx, die de toon zette voor een inspirerende dag. Jan Vermeulen gaf daarna een presentatie over opkomende IT-trends, waarbij duurzaamheid, AI, hyperautomatisering en composable business apps/architectuur werden besproken. Aanwezigen waren ook getuige van de snelheid en flexibiliteit van Low-Code in actie tijdens een live demo door Marleen Kock, waarbij de ontwikkeling van een Cloud-Native oplossing werd gepresenteerd. Gregory Van Dorpe begeleidde deelnemers bij de duurzame groei- en efficiëntiekansen die worden ontsloten door het gebruik van OutSystems als een transformerende versneller voor organisaties. Stef Vermeulen deelde enkele use cases waarin we de OutSystems Low-Code oplossing hebben geïmplementeerd als een duurzame oplossing voor onze klanten.

We verwelkomden de aanwezigen bij De Koninck Antwerp City Brewery, een prachtige locatie die een inspirerende sfeer bood voor zowel de sessies als het interactieve brouwerijbezoek achteraf. Deelnemers kregen de kans om te netwerken en ideeën uit te wisselen terwijl ze genoten van de unieke omgeving.

Antwerp City Brewery interactive tour during ACA Group and OutSystems Lowcode event

Low-Code technologie is cruciaal geworden in deze snel veranderende en steeds evoluerende digitale wereld, waardoor organisaties flexibiliteit, innovatie en een snellere time-to-market nodig hebben. Dankzij OutSystems kunnen bedrijven digitale transformatie efficiënter omarmen, samenwerking tussen IT en de bedrijfsteams bevorderen en uitzonderlijke klantervaringen leveren.

We zijn trots dat we dit succesvolle event hebben georganiseerd, waarmee we een mijlpaal hebben bereikt in onze toewijding aan een duurzame digitale transformatie door middel van Low-Code technologie! Het event liet zien hoe OutSystems, als toonaangevend Low-Code platform, in lijn is met de technologische trends van 2023 en een waardevolle troef vormt voor organisaties om hun zakelijke uitdagingen te overwinnen. 🚀

Ontdek meer over onze Low-Code diensten hier: